Connect with us

Wonen

Persoonlijk schilderij van jouw stad

Tegenwoordig is het helemaal hip om iets aan de muur op te hangen om een sfeer te creëren in huis. Een van de opties die tegenwoordig steeds populairder wordt, is het ophangen van een schilderij van jouw stad. Denk hierbij niet aan een schilderij van de kerktoren – al zou dit natuurlijk wel kunnen – denk echt aan een plattegrond maar dan mooi uitgevoerd. Hierdoor zal jij je misschien nog wel meer thuis gaan voelen in je eigen huis. Erg leuk om dit zo te doen en mee te krijgen.

Allemaal verschillende uitvoeringen

Misschien ken je ze wel als een zwart-witte print om op te hangen, er zijn inmiddels allemaal mogelijkheden. Het kan zo kleurrijk als je zelf wil, maar je kan het ook simpel houden. Tegenwoordig kan je ook gaan voor een zwarte achtergrond met de plattegrond afgebeeld door middel van witte lijnen op het papier. Ook kan je kiezen om de wateren bijvoorbeeld wel in het blauw te doen, of bijvoorbeeld in het lichtgrijs. Wanneer je dit als cadeau geeft, is het meestal fijn om zo neutraal mogelijk te gaan zodat de kans het grootst is dat diegene er ook echt blij mee is.

Verschillende onderschriften

Daarnaast kan je ook voor verschillende onderschriften kiezen. De naam van het dorp of de stad is natuurlijk altijd goed, maar je kan er ook voor kiezen om de provincie of het land er bij te laten schrijven. Veel mensen laten ook de coördinaten drukken van het dorp of de stad, omdat dat er wel mooi uit ziet meestal. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de tekst boven de afbeelding te zetten, je kan precies doen wat jij mooi vindt. Geef dat dan ook aan bij de webshop, vooral de kleinere ondernemingen zijn wat flexibeler dan de grote bedrijven. Neem daar dan ook zeker een kijkje!

Ideaal cadeau voor in een nieuw huis

Om te zorgen dat iemand zich direct wat meer thuis gaat voelen in zijn of haar eigen huis, is het ook ideaal om een print van het dorp of de stad te doen. Ook zou je het dorp of de stad waar diegene oorsprokelijk vandaan komt kunnen kiezen. Zo hebben sommige studenten van elke studentenstad waarin ze hebben gewoond, een plattegrond hangen. Deze kan je aanschaffen bij Wijck bijvoorbeeld, maar ook kleinere ondernemingen verkopen deze. Vaak is het daar een tikkie betaalbaarder en wordt het ook mooi geleverd. Meestal kan je in overleg gaan over wat je mooi vindt en krijg je eerst een voorstel, zodat zij zeker weten dat ze het juiste voor jou gaan maken. Daarnaast zit het meestal ook al in een mooie lijst, waardoor het ideaal is om cadeau te geven aan iemand.

Heb je nog meer tips nodig om iemand echt thuis te laten voelen in een nieuw huis? Lees dan dit artikel en kom het te weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement