Connect with us

Wonen

Dé interieurtrends van dit moment

Niets fijner dan af en toe je interieur eens flink op de schop gooien. Een nieuw interieur zorgt voor een opgeruimd en fris gevoel. En wanneer je gaat verbouwen of verhuizen is dat het uitgelezen moment om ervoor te zorgen dat jouw interieur weer helemaal up to date en van nu is. Maar wat zijn nu dé trends op het gebied van wonen van dit moment? Wat mag er absoluut niet in jouw interieur ontbreken? Je leest de allerlaatste interieurtrends allemaal in dit artikel.

Visgraat vloer
De meest recente trend op het gebied van vloeren is toch wel de visgraat vloer. Visgraat kan gelegd worden in verschillende patronen. Ook kunnen er verschillende materialen voor gebruikt worden. Waar vroeger visgraatvloeren alleen voorkwamen in chique, dure parketvloeren, zien we dat er nu met name pvc voor gebruikt wordt. En dat is niet voor niets: pvc is heel onderhoudsvriendelijk, kan goed tegen een stootje en tegen vocht en is vanwege zijn geringe dikte bovendien de ideale vloer in combinatie met vloerverwarming.

Stalen deuren
De zwarte stalen deuren zijn ook niet meer weg te denken in een woning met een interieur anno nu. Vaak worden ze gebruikt tussen de hal en de woonkamer, maar ook op andere plaatsen komen deze deuren prachtig tot hun recht. Tevens zijn er ook moderne varianten op de ouderwetse en suite deuren mogelijk. Doordat deze deuren grote glazen oppervlaktes bevatten laten ze lekker veel licht door. Het zwarte staal geeft ze bovendien een stoere, industriële uitstraling. Naast de stalen variant komen deze deuren ook vaak in een houten versie voor. Dat is net wat zachter en vriendelijker en bovendien ook iets vriendelijker voor je portemonnee.

Zwart, zwart, zwart
Zwart is toch wel dé kleur van dit moment. Met name in keukens wordt erg veel zwart gebruikt. Maar ook zwarte kozijnen en deuren, zowel binnen als buiten, passen helemaal bij de laatste woontrends. In de keuken kunnen zowel het blad als de kastjes zwart zijn. Is dat iets teveel van het goede, kies dan voor een zwarte keuken met een licht aanrechtblad. Daarin mogen een zwarte spoelbak, zwarte apparatuur en zwarte kraan natuurlijk niet ontbreken.

Messing en marmer
Marmer is weer helemaal terug van weggeweest. Marmeren tegels tegen de wanden en op de vloer van je badkamer geven deze ruimte een luxe, lichte en frisse uitstraling. Om je badkamer echt helemaal up to date te maken combineer je het marmer met messing kranen en opbouw waskommen. Messing is niet alleen oersterk, maar dit geborstelde, goudkleurige materiaal straalt één en al luxe uit. Ook in de badkamer kun je de zwarte trends overigens voortzetten. Maar houd je badkamer liever licht, dan is dat ook helemaal prima.

Met een grote inloopdouche met marmeren wanden en messing regendouche met ingebouwde kranen krijg je elke dag weer het gevoel in je eigen luxueuze spa te zijn beland. En wie wil dat gevoel nou niet thuis? We zijn meer en meer thuis, dus is het belangrijk ervoor te zorgen dat je woning echt aan al je wensen voldoet en je elke dag weer gelukkig maakt.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement