Connect with us

Winkelen

Moeilijke tijden voor kleine opstartende webwinkels

Met welke problemen hebben kleine opstartende webwinkels te maken? Verkopen van producten, daar draait het bij elke winkel om en dan het liefst met winst. Een veelvoorkomend probleem bij startende bedrijven is naamsbekendheid, dit lossen veel bedrijven op door gebruik te maken van socialmedia als Facebook maar ook met opkomende mediums als Twitter en LinkedIn.
Sommige bedrijven geven geld uit aan google advertising door gebruik te maken van Adwords, dit is zeer effectief maar moet ook betaald worden wanneer er geen verkopen gedaan worden. Hier wordt de Publisher namelijk betaald voor elke klik die van zijn website naar de adverterende website gaat.
Een andere en misschien wel meest effectieve manier van adverteren is het aanbieden van kortingscodes bij affiliatie bedrijven, deze bedrijven hebben duizenden Publisher (website) in hun bestand staan waar deze kortingscodes geplaatst kunnen worden. Kortingscodes worden ook wel eens actiecodes of promotiecodes genoemd en zijn o.a. te vinden op Kortingscodeplek.nl, actiecodeplek.nl en grote internationale websites als couponspot.eu.
Met kortingscodes geeft een adverteerder in principe dezelfde of minder geld uit aan adverteren als reguliere advertentiemogelijkheden zoals “pay-per-click”. Met het aanbieden van kortingscodes kan een adverteerder namelijk ervoor kiezen om te betalen op commissie basis, hierdoor kan een Publisher die de kortingscode vermeld, betaald krijgen wanneer hij potentiële klanten doorstuurt zodat deze klanten producten kunnen kopen. Op deze manier zal een Publisher deze kortingscodes vermelden op zijn websites wat een adverteerder “gratis” naamsbekendheid oplevert.

service video service video

Als webwinkelier starten met service video

Winkelen

webshop webshop

Verbeter uw webshop!

MKB & Industrie

ict ict

Ict Bedrijf op maat

Computer & Internet

Advertisement