Connect with us

Vakantie & Toerisme

Waarom zou je naar Center Parcs gaan?

De herfstvakantie komt er weer aan. Ben jij al klaar om naar Center Parcs te gaan? Veel parken van Center Parcs zijn recentelijk helemaal vernieuwd. Daarom is het echt de moeite waard om er eens een kijkje te nemen.  Of je nu op vakantie wilt in Nederland, Duitsland of België, overal zijn goede parken te vinden in prachtige omgeving. Welke redenen zijn er nog meer om een Center Parcs vakantie te boeken?
Zeven redenen om Center Parcs te boeken:

  • Rustig
  • Kindvriendelijk
  • Veel activiteiten
  • Zwembad
  • Tennisbaan
  • Restaurant
  • Ook voor ouderen

Rustig
Wat betreft het rustige karakter van Center Parcs, het is zo dat de parken vrijwel altijd gelegen zijn in een rustig gebied. Dit maak het natuurlijk aantrekkelijk voor de natuurliefhebbers. Of je nu in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk naar een park gaat, je zal kunnen bevestigen dat de nabije natuur zeer aantrekkelijk is.
Kindvriendelijk
Daarnaast zijn de parken dus erg kindvriendelijk. Dit omdat er op de parken rust heerst, en maximum snelheden zijn beperkt. Door de beperking van de snelheden kunnen kinderen dus relatief veilig rondlopen, ook zonder direct ouderlijk toezicht.

Veel activiteiten
Op het park zijn daarnaast vaak veel activiteiten te doen. Denk aan animatie voor kinderen of kleine optredens. Daarnaast is het zo dat rondom het park in de nabijgelegen dorpjes of steden vaak genoeg te doen is. Center Parcs promoot ook activiteiten uit de omgeving onder gasten.
Zwembad
Het zwembad van Center Parcs, ook wel bekend als Aqua Mundo, is subtropisch en heeft een golfslagbad. Het klimaat is buitengewoon goed onder controle. Daarnaast zijn er vaak wellness faciliteiten.
Tennisbaan
Wanneer je van tennis houdt, er zijn op de meeste parken tennisbanen aanwezig.
Restaurant
Op ieder park van Center Parcs is een restaurant aanwezig. Het restaurant heeft vaak relatief goed eten en door alle vakantiemensen is het er erg gezellig.
Ook voor ouderen
Door de ligging en de rustiek is het prima geschikt voor ouderen. Op en rondom de parken kan lekker gewandeld of gefietst worden, maar ook zijn er in een aantal parken bijvoorbeeld huifkartochten.
Er zijn dus diverse redenen om een vakantie naar Center Parcs in de herfstvakantie te gaan boeken.

Tip – boek Center Parcs kerstvakantie met korting

Vakantie & Toerisme

Met herfst of kerst naar Center Parcs

Actueel

Center Parcs: last minute en vroegboekkortingen

Vakantie & Toerisme

Advertisement