Connect with us

Vakantie & Toerisme

Center Parcs: last minute en vroegboekkortingen

De zomer is zo goed als ten einde. Dat betekent dat de last minutes te boeken zijn bij Center Parcs. Ook vroegboekkortingen zijn al mogelijk, omdat ook de herfstvakantie voor de deur staat. Hier een aantal redenen waarom je een Center Parcs vakantie zou boeken.

  1. Center Parcs is geschikt voor gezinnen
    Center Parcs is uitermate geschikt voor gezinnen. Dit komt met name omdat je een cottage kan boeken, waarin meerdere personen in mogen verblijven voor een bepaalde periode. De cottage prijs verdeeld over het aantal personen is vaak relatief goedkoop in verhouding tot het boeken van bijvoorbeeld een hotel. Verder hebben de parken van Center Parcs ook de activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Voor ouderen bijvoorbeeld de mogelijkheid om te wandelen, fietsen of ietwat sportievere activiteiten te ondernemen in en rondom de parken. Voor jongeren is er bij uitstek de gelegenheid om lekker te gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, wat tegenwoordig Aqua Mundo heet.
  2. Center Parcs heeft mooie cottages, dus comfort
    De cottages van Center Parcs zijn recenteljik vernieuwd en kennen comfort. Ze hebben veelal een prachtige keuken, en mooie nieuwe meubelen. Daarnaast is het ook nog eens centraal verwarmd, iets wat met name in het najaar nog wel eens van pas kan komen

Het boeken van een Center Parcs vakantie is dus zeker aan te raden. Door de prachtige opzet van de parken en de vele activiteiten en faciliteiten is het een plezier voor jong en oud. De website van Center Parcs is overzichtelijk, dus ook online boeken kan eenvoudig worden gedaan.

Tip – boek Center Parcs kerstvakantie met korting

Vakantie & Toerisme

Met herfst of kerst naar Center Parcs

Actueel

Waarom zou je naar Center Parcs gaan?

Vakantie & Toerisme

Advertisement