Connect with us

Actueel

Met herfst of kerst naar Center Parcs

Wil jij met herfst of kerst naar Center Parcs? Center Parcs heeft nu weer vroegboekkortingen. Deze kortingen bieden je de mogelijkheid om over ruim twee weken met z’n twee of meer personen naar Center Parcs te gaan. Of wanneer je wilt kan je natuurlijk ook met de kerst gaan.
Center Parcs is een van de meest bekende parken in Europa. De parken zijn prima gelegen, vaak in een goede natuur. Center Parcs heeft hiermee een prima keuze gemaakt, want juist doordat de parken zo rustiek gelegen zijn trekt het zowel jong als oud. Voor jongeren is het een uitstekende gelegenheid om op de parken actief te zijn, voor ouderen een uitstekende gelegenheid om zowel op als rondom het park actief te zijn, denk bijvoorbeeld aan het maken van lange wandeltochten, fietstochten of lekker in de omgeving eten of drinken.
Center Parcs promoot ondernemers in de omgeving. Door dit te doen profiteren ook de lokale ondernemers van de aanwezigheid van een Center Parcs park. Dit is natuurlijk uitstekend. Denk bijvoorbeeld aan Center Parcs Woburn Forest. Dit park is een van de meest exclusieve parken van Center Parcs, met 625 lodges en een hotel met 75 kamers. Dit park mocht gebouwd worden, maar op voorwaarde dat de lokale economie hiervan gaat profiteren.
Kortom: Center Parcs is een goede keuze voor zowel jong als oud.

Tip – boek Center Parcs kerstvakantie met korting

Vakantie & Toerisme

Waarom zou je naar Center Parcs gaan?

Vakantie & Toerisme

Center Parcs: last minute en vroegboekkortingen

Vakantie & Toerisme

Advertisement