Connect with us

Vakantie & Toerisme

Vakantiehuizen en kastelen te huur in geheel Europa

Via ons kunt u diverse kastelen huren in Europa. Door een kasteel of landhuis te huren  bent u gegarandeerd van een overgetelijke tijd, omgeven door uw beste vrienden, familie of collega’s. Deze kastelen bieden u genoeg ruimte om met grote groepen een belangrijke gebeurtenis te vieren, genietend van het gezelschap en de lokatie, maar toch ook voldoende ruimte om te genieten van uw privacy.
De keur aan waterwegen, meren en vennen maakt van Nederland een waterland bij uitstek. Op een heerlijke lente- of zomerdag is het goed toeven aan de kust, met haar uitgestrekte stranden, prachtige duinlandschappen, gezellige strandtenten, levendige badplaatsen en kilometers prachtige fietspaden
door duinen, bossen en langs leuke plaatsjes. Belvilla biedt een ruim aanbod verblijven aan de Nederlandse kust. Kijk eens bij onze vakantiewoningen in Zeeland of zoek een vakantiehuis in Noord-Holland. Of wat denkt je van het bijzondere Waddengebied? Vanuit onze vakantiehuizen aan de Nederlandse kust is er van alles te ondernemen. Maar er is meer dan alleen kust… Boek eens een vakantiewoning in Nederland in de buurt van één van de vele plassen of meren die zich lenen voor recreatie, zoals de Vinkeveense Plassen, de Biesbosch, de Loosdrechtse Plassen, het Veluwemeer en niet te vergeten de Friese Meren. Onze vakantiehuizen in Friesland lenen zich uitstekend voor een sportieve watersportvakantie. In ons assortiment vakantiewoningen in Friesland vind je onder meer villa’s op een vakantiepark aan het water, en ook slapen op een boot behoort hier tot de mogelijkheden. En wat denk je van een confortabel landhuis aan het IJsselmeer, met eigen schiphuis en aanlegsteiger… Ideaal voor de fervent watersporter, binnen een paar tellen zit je op het water! Kortom, tussen ons ruime assortiment vakantiehuizen in Nederland vind je altijd wel iets.
Ontdek groen Nederland vanuit je vakantiehuis
Toe aan een beetje rust in je leven? Gezellig met je familie bijpraten? Met je partner er op uit? Huur eens een landelijk gelegen vakantiehuis of authentieke boerderij, met weids uitzicht over de weilanden, of een huisje in de bossen, of zelfs op een landgoed! En geniet van de rust… Want is het niet lekker ontwaken door het geluid van vogels? Je vakantiehuis in Nederland is een ideaal uitgangspunt voor een kennismaking met de regio en natuurlijk met de natuur. Natuurmonumenten beheert inmiddels al meer dan 350 natuurgebieden,
waarvan er maar liefst 20 tot Nationaal Park zijn benoemd, verdeeld over het land. In de parken is een diversiteit van landschappen te vinden; duinen, bossen, heide, laagveen, getijdenwater, beekdalen en vennen. Je ontdekt ze vanuit onze vakantiehuizen in Nederland.
Ken jij alle 20 parken? Een kleine greep; In het grootste Nationale park van Nederland, De Oosterschelde (Zeeland), ontdek je de verrassende wereld van water, wind en getij. In de Loonse en Drunense Duinen kun je heerlijk struinen door de stuifzandvlaktes, duinen en bossen, als je verblijft in je vakantiehuis in Noord-Brabant. Of wat denk je van de Sallandse Heuvelrug (Overijssel) of Drentse Aa (Drenthe). Maar het bekendste nationaal park is toch wel De Hoge Veluwe, met haar afwisselende landschap  van bossen en heidevelden en stuifzandlandschappen en het beroemde Kröller-Müller Museum. Vanuit onze vakantiehuizen in Gelderland zit je zo wel ergens in de natuur. Huur dus een comfortabel vakantiehuis in Nederland, in de buurt van een prachtig natuurgebied, en trek er samen op uit, te voet of op de fiets!
Genoeg te beleven!
Vakantiehuizen en kastelen te huur in geheel Europa

Advertisement