Connect with us

Vakantie & Toerisme

Taxi Utrecht gezocht

Recent zocht ik in de stad een taxi Utrecht. Ik kom zelf uit België en ben al in een aantal grote steden in Nederland geweest. Maar niet elke stad ken ik uiteraard. Daarom zocht ik een taxi die mij kon rondleiden.
Taxi Utrecht gevonden
Nadat ik uit de trein stapte op het Centraal Station liep ik naar buiten en zag ik een taxi Utrecht staan. De auto zag er van een afstand al erg netjes uit. Daarom besloot ik om erop af te lopen om te vragen of dat de taxi chauffeur belangstelling heeft om mij een dag lang rond te leiden.
Ik zag een vriendelijke man die net was gekleed in een, inderdaad, nette auto. Ik sprak hem aan over mijn plan om rondgeleid te worden in Utrecht. Hier had hij zeker interesse in! Hij vertelde mij dat hij Utrecht erg goed kent en al meteen wist wat hij mij zou laten zien. Qua prijs spraken wij af dat dat aan het einde van de dag besloten zou worden. Echter gaf hij aan dat hij dit dan wel voor een vriendenprijsje wilde doen.
Rondleiding Taxi Utrecht
Wij begonnen aan de rit door Utrecht. Hierbij gaf ik aan dat ik dan soms her en der dingen zou bezichtigen en daarna weer terug zou komen voor het volgende. We reden naar de eerst volgende bestemming: De Dom. Tijdens deze rit legde de taxichauffeur mij veel uit over de geschiedenis van Utrecht en het heden. Het bleek dat hij er erg veel verstand van had! Ook was hij erg open naar mij toe. Hij stelde mij vragen over naar welke steden ik ging en was geweest. En wat voorlopig de mooiste was et cetera. Hierbij vertelde ik dat ik Amsterdam erg mooi vond. Hier was ik al eerder geweest, echter heb ik nu zoveel mogelijk bezichtigingen bezocht.
De eerstvolgende bestemming was bijna bereikt: De Dom. Hier vlakbij stopten wij waarna ik ben uitgestapt en daar naartoe ben gegaan. Na een hele beklimming daarbinnen, kwam ik boven aan. En jeetje, wat een uitzicht!Ik was erg blij dat de taxichauffeur mij hierheen heeft gebracht. Daarna ben ik teruggegaan naar de taxi en zijn wij naar de volgende bestemming gegaan. Dit zal ik u echter besparen.
Aan het einde van de dag was ik heel erg blij met Taxi Utrecht. Ik heb een geweldige rondleiding gehad door Utrecht en alle mogelijk interessante dingen bezocht!

airport taxi naar Vliegveld Eindhoven

Actueel

Taxi nodig?

Vakantie & Toerisme

U zoekt een taxi?? wacht niet langer en bel Bti Tax.

Auto

Advertisement