Connect with us

Vakantie & Toerisme

Vakantie vieren in het prachtige Vechtdal

In het groene Overijssel ligt de prachtige regio het Vechtdal. Een mooie omgeving waar de rivier de Vecht met trots doorheen stroomt. Met haar groene bossen, heidevlaktes en zelfs een eigen sahara is er voor de liefhebber van natuur genoeg te beleven in het Vechtdal. Als u van het Vechtdal wilt genieten tijdens uw vakantie is Ommen de perfecte plaats middenin de regio.
Voor een vakantie in het Vechtdal kunt u zo veel dagen uittrekken als u wilt. In een weekend krijgt u al een goed beeld van de prachtige omgeving het Vechtdal, maar als u langer blijft heeft u uitgebreid de tijd om alle prachtige wandelpaden en fietspaden te ontdekken. Ook kunt u dan in Ommen een aantal keer aanschuiven aan één van de tafeltjes in de vele restaurants die het gezellige stadje aan de Vecht kent.
Slapen in het Vechtdal
Bent u een echte liefhebber van Kamperen? Dan kunt u in het Vechtdal uw hart ophalen aan het grote aanbod campings dat de regio biedt. Van groot tot klein en van kindvriendelijk tot de rustige campings, er is van alles te vinden. Ook is het aanbod hotels groot. Maar wilt u een bungalow huren om in te verblijven tijdens uw vakantie in het Vechtdal, zijn er slechts een aantal parken die er bovenuit springen.
Eén van de interessante bungalowparken in het Vechtdal is De Wilde Roos. Dit prachtige vakantiepark biedt luxe bungalows en wellness bungalows voor vier en zes personen. Elke bungalow heeft zijn eigen stijl en is ingericht met veel aandacht. De bevlogen beheerders Wim en Harriët Weitkamp willen hun gasten een echt ‘voel je thuis’ gevoel geven wanneer ze de bungalows binnen stappen.
Luxe bungalows
De luxe bungalows van De Wilde Roos zijn allemaal prachtig. Stuk voor stuk zijn ze van alle gemakken voorzien. Of u nu heerlijk wilt koken in een ruime keuken, luieren op de comfortabele bank of als u wilt genieten van mooi weer op het terras, alles kan kan in een luxe bungalow van De Wilde Roos. Er zijn luxe bungalows zowel voor vier als voor zes personen. U kunt hier alle voorzieningen van de bungalow bekijken.
Wellness bungalows
Een wellness bungalow van De Wilde Roos is van dezelfde gemakken voorzien als de luxe bungalows. Deze bungalow is net iets luxer omdat hij is voorzien van een sauna en een zonnebank! Zo kunt u uw eigen wellness beleving creëren tijdens uw vakantie in het Vechtdal. Hier vindt u meer informatie over de verschillende wellness bungalows van De Wilde Roos.

Advertisement