Connect with us

Vakantie & Toerisme

Op zoek naar een goed restaurant in Enschede?

Woont u in de regio Enschede en bent u op zoek naar een fijn restaurant? Vanwege het enorme aanbod is het nog wel eens moeilijk kiezen. Zo vindt u zowel de goedkopere eetcafé’s als de op en top luxe restaurants in de regio Enschede. En dan is er nog een groot aanbod restaurants dat zich tussenin het goedkope en het duurdere segment bevindt.
Voordat u een keuze maakt voor uw favoriete restaurant is het goed om na te gaan naar wat voor soort restaurant u zoekt. Wat wilt u eten? Italiaans, Frans, Nederlands of Mexicaans? Gaat u voor sushi of juist voor tapas? De mogelijkheden zijn eindeloos! Als u eenmaal weet naar welk soort keuken u zoekt, kunt u het aanbod al een flink eind terugbrengen.
Wanneer u zoekt naar een culinair restaurant dat net iets buiten Enschede ligt, is Restaurant Hanninkshof zeer geschikt. In dit restaurant staan chefkok Jojan Kersbergen en gastvrouw-sommelier Sabine Hof aan het hoofd. Zij hebben beiden jarenlange ervaring opgedaan binnen sterrenrestaurants in het hele land. Het is hun uitdaging om gasten dagelijks mee te nemen op een reis vol culinaire verrassingen.
Culinair avontuur
Bij Hanninkshof staan zowel de lunch als het diner garant voor een smaakvol avontuur. De kwaliteit van de menukaart is zeer hoog. Dit komt omdat het restaurant uitsluitend gebruik maakt van de beste ingrediënten en omdat er altijd hard gewerkt wordt om de meest smakelijke receptuur neer te zetten. Er worden dan ook zoveel mogelijk streekproducten uit Twente geserveerd. Terwijl u geniet van een goed glas wijn kunt u door de open keuken volgen hoe het gerecht van uw keuze wordt bereid.
Hanninkshof Restaurant Enschede is gelegen op één van de mooiste plekjes in Enschede, op slechts een steenworp afstand van de stad, middenin de vrije natuur. Hanninkshof is dan ook een geliefde plaats voor fietsers en wandelaars die komen genieten in het restaurant.
Feesten en bijeenkomsten
Niet alleen kunnen gasten heerlijk a la carte eten bij restaurant Enschede Hanninkshof, ook is het een perfecte plek voor het organiseren van feesten, zakelijke bijeenkomsten of andere gelegenheden. Er zijn zalen voor kleine groepen, maar ook grote groepen kunnen terecht bij Hanninkshof. Omdat het restaurant vlakbij de begraafplaats en het crematorium van Enschede ligt, is Hanninkshof ook een mooie plek voor bijvoorbeeld een condoleancebijeenkomst of voor het intiem samen zijn met uw naasten.
Bent u op zoek naar een fijn restaurant in Enschede waar u heerlijk culinair kunt genieten? Dan nodigen we u van harte uit om eens te kijken naar Hanninkshof. Restaurant Enschede

Advertisement