Connect with us

Vakantie & Toerisme

De jongerenreis die bij jou past

Wil je graag reizen door Europa? En doe je dit graag met een gezelschap leeftijdsgenoten? Dan past een georganiseerde vakantie van Simi Reizen helemaal bij jou. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende Europese bestemmingen en met een sportieve insteek wordt het ongetwijfeld een memorabel avontuur. We helpen je graag met tips over een drietal interessante reisbestemmingen voor jou als jongere. Ook voor een single vakantie vormen deze jongerenreizen een bijzonder interessante optie.  

Frankrijk: ontdek de Franse Alpen

Frankrijk is nog altijd bij Nederlanders het meest favoriete vakantieland. En dat is niet gekeel zonder reden. Denk aan het gevarieerde landschap, de stranden en de bergen. Ben je nog nooit naar de Franse Alpen geweest? Als je wel houdt van een paar stevige adrenaline-kicks dan is een vakantie in de Franse Alpen een uitstekende gelegenheid voor een avontuurlijke jongerenvakantie of single jongerenreis. Frankrijk biedt verder ook uiteenlopende opties om te raften, kanoën en rotsklimmen. Voor een sportieve vakantie zit je hier dus helemaal goed.

Kroatië: een prachtig land

Kroatië komt steeds meer in opkomst vanwege de diversiteit en uitzonderlijke schoonheid van het land. Kroatië staat voor de ultieme combinatie van zon, zee en strand. En terecht! Het ongerepte landschap en het prettige klimaat vormen de ultieme vakantieplek voor de actieve jongere. Verblijven doen je een leuke camping vlakbij het strand en het uitgaansleven. Beter kun je het bijna niet treffen.

Schoon Scandinavië

Wil jij een bijzondere belevenis in een bijzonder en rustgevend landschap? Een reis door Scandinavië zal zorgen voor deze ultieme belevenis. In zowel Zweden als Noorwegen kan wild worden gekampeerd en tijdens een rondreis van vijftien dagen begin je in Oslo en reis je via Zweden terug naar Noorwegen waarbij alle hoogtepunten worden ontdekt. Deze rustgevende reis door een prachtig deel van Europa zal ongetwijfeld een bijzondere rondreis door Scandinavië worden.

Op vakantie in eigen land: enkele tips om goedkoop te genieten

Vakantie & Toerisme

Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020 Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020

Bijzondere vakantiebestemmingen voor 2020

Vakantie & Toerisme

Dit zijn de leukste tips bij een bezoek aan Neder-Oostenrijk

Vakantie & Toerisme

Advertisement