Connect with us

Auto

U zoekt een taxi?? wacht niet langer en bel Bti Tax.

WIJ GARANDEREN U ONZE PROFESSIONALITEIT

Onze wagens worden bestuurd door uniform geklede, professionele en meertalige chauffeurs in eigen vaste dienst. Dit garandeert zowel voor uzelf als voor uw belangrijke klanten of zakenpartners een perfecte service, wat voor ons de belangrijkste doelstelling is.
Service, garantie en kwaliteit staan op de eerste plaats. Wij bieden u het nodige comfort om uw reis aangenaam te maken. Wij brengen en halen u en uw familie of meereizende vrienden in een rechtstreekse rit van bij u thuis naar de luchthaven en vice versa.
Indien u de luchthaven niet kent zal de chauffeur graag even met u meegaan tot aan de incheck balie. Ook indien u wat ouder bent en moeite hebt met de bagage zullen wij u graag van dienst zijn. Deze service is gratis, het enige wat u moet doen is het even vragen, wij zullen u graag helpen.
bekijk onze website BTI TAX
WIJ ZORGEN VOOR HET BEGIN EN HET EINDE VAN UW TRIP.
VRAAGT, WIJ RIJDEN:
Dag en nacht staan onze goed opgeleide chauffeurs klaar om u veilig naar uw bestemming te vervoeren. Onze taxicentrale, is volledig uitgerust met een datacommunicatiesysteem. Dit laat ons toe een zeer snelle en efficiënte communicatie te voeren, tussen de centrale en taxi’s. Resultaat: minimale wachttijden.

airport taxi naar Vliegveld Eindhoven

Actueel

Taxi Geleen Sittard

Vakantie & Toerisme

Taxi nodig?

Vakantie & Toerisme

Advertisement