Connect with us

Vakantie & Toerisme

Reiskoffers kopen voor de vakantie

De vakantieperiode breekt weer aan en veel Nederlanders zijn nu bezig om hun vakantie in te plannen. Een goed moment om de reiskoffers te controleren en eventueel te vernieuwen. Maar waar moet u nu uw nieuwe reiskoffers kopen? Wat is er op de markt beschikbaar en hoe weet ik wat er mogelijk is en weet ik zeker dat ik een goede keuze maak voor een online aanbieder van reiskoffers? Dit artikel beschrijft een aantal handige tips die je bij de aanschaf van een nieuwe koffer.

Reiskoffers online bestellen?

Tegenwoordig zien we steeds meer winkels en warenhuizen die reiskoffers verkopen. Vaak is het advies beperkt en komen de koffers uit lage loonlanden waar massale productie voor een scherpe inkoopprijs centraal staat. De kwaliteit van deze koffers zijn niet al te best en vaak heeft u er maar een paar reizen plezier aan voordat u alweer een nieuwe nodig heeft. Beter is het om dan naar de speciaalzaak voor reiskoffers te gaan maar hier is vaak het aanbod beperkt. Niet elke lederwaren winkel heeft het complete aanbod op voorraad. We is hier meer kennis maar altijd gericht op de aanwezige modellen. Reiskoffers kunt u natuurlijk ook online bestellen. Het aanbod is veel groter omdat hier geen winkel maar een magazijn aanwezig is voor de opslag en de webshop voor de presentatie van de reiskoffers. Wanneer u dus online uw keuze wilt maken is het belangrijk het aanbod goed te evalueren.

Waar moet je op letten online?

Omdat het aanbod groot is is het belangrijk een aantal aandachtspunten voor u op een rijtje te zetten.

  • Onderzoek of er een goede fabrieksgarantie op de reiskoffer aanwezig is. Een garantie van 1 – 3 jaar is standaard.
  • Hoe is de omruil garantie bij de webwinkel geregeld? Wanneer de reiskoffer niet bevalt moet u hem binnen 2 weken kunnen omruilen
  • Heeft de webwinkel een keurmerk? U kunt er dan vanuit gaan dat er voldoende aandacht is voor de kwaliteit van de webwinkel
  • Bekijk ook of er reviews aanwezig zijn van klanten van de webwinkel en of deze actueel zijn.

Dit zijn een aantal praktische tips voor het online bestellen van uw nieuwe reiskoffers. Wilt u meer informatie over de juiste soort koffer of aanbieders online die zeker betrouwbaar zijn is het verstandig om eens bij reiskoffer.info op de website te kijken. Naast een overzicht van harde, zachte, handbagage en lichtgewicht koffers vindt je hier ook alle aanbiedingen en speciale acties online.
Veel plezier op uw vakantie.

Advertisement