Connect with us

Vakantie & Toerisme

Reis voordelig met de trein met een NS Dagkaart van Blokker

Reizen met de trein is voor velen dagelijkse kost. Ze gaan naar school of werk met het openbaar vervoer en de trein is hier een onderdeel van. Maar niet iedereen reist zoveel en vaak met de trein. Mensen met een auto zijn geneigd om eerder in de auto te stappen dan de trein te nemen en daarbij denken mensen dat het reizen per trein langzamer gaat. Dit is natuurlijk afhankelijk van de afstand en het traject waar men over reist.

De voordelen van treinreizen

Naast de werkzaamheden aan het spoor en de vertragingen heeft het reizen per trein ook voordelen. Deze voordelen zijn natuurlijk voor ieder individu verschillend maar hieronder de meest voorkomende :
-je kunt doorwerken in de trein, iets wat in de auto onmogelijk is. Dit is handig voor studenten en zakenlui
-je hoeft niet alert te zijn
-je reist meestal gelijk tot in het centrum van een stad
-je hebt geen last van de files in de spits

NS Dagkaart Blokker

Regelmatig kun je voordelig NS dagkaarten aanschaffen bij Blokker, HEMA of Kruitvat. Deze acties zijn te koop in de winkels maar je kunt ze met hetzelfde gemak ook online bestellen. De NS Dagkaart Blokker actie is erg populair je hoeft er de deur niet voor uit want als je hem op werkdagen voor 14.00 uur besteld heb je het de volgende dag al in huis. Met een NS Dagkaart kun je de hele dag onbeperkt door heel Nederland reizen. Maar lees wel altijd de kleine lettertjes want er zijn diverse NS Dagkaarten verkrijgbaar. Zo bestaan de NS Dal Vrij dagkaart maar heb je ook een NS Dagkaart die alleen in het weekend geldig is en geldt voor twee personen.
De NS Dagkaart Blokker kun je dus in de winkel kopen of via internet bestellen. Let goed op de geldigheid van de dagkaarten want het is zonde als de kaart ongebruikt verloopt. Daarbij is de Dal vrijkaart alleen geldig van maandag t/m vrijdag tijdens de dal uren en op zaterdag en zondag de hele dag.

Advertisement