Connect with us

Vakantie & Toerisme

Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide is bij uitstek een park geschikt voor kinderen. Dit vanwege het prachtige speelparadijs BALUBA. Dit speelparadijs is geschikt voor kinderen tot en met twaalf jaar. Daarnaast biedt Center Parcs Erperheide ook voldoende activiteiten voor kinderen die jonger of net iets ouder zijn.
Center Parcs Erperheide is goed gelegen, in een rustieke omgeving, zoals de meeste parken van Center Parcs. Het is gericht op rust, ruimte en recreatie. Daardoor kunnen er activiteiten worden gedaan in de trend van fietsen, wandelen of paardrijden. De natuur rondom Center Parcs Erperheide is prachtig.
Wat betreft overige attracties zijn er in de nabije omgeving voldoende attracties aanwezig om de dagen te vullen. Denk bijvoorbeeld aan een dagje uit naar Snow Valley voor het ervaren van een wintersportdagje. Dit is natuurlijk een hele belevenis om dit zo dichtbij huis te kunnen doen.
Daarnaast kan er ook een uitstapje worden gemaakt van Center Parcs Erperheide naar Vliegbasis 10e Wing. Hier kan een rondleiding verkregen worden en de spotterscorner worden bezocht. Dit is met name interessant voor hen die als jong kind al droomden van een F16 vliegtuig.
Al met al heeft het park Center Parcs Erperheide dus een gunstige ligging en kunnen er voldoende activiteiten worden ondernomen door zowel jong als oud. Het is zeker de moeite waard om een weekend, midweek, week of langer verblijf te boeken bij Center Parcs Erperheide.

Advertisement