Connect with us

Vakantie & Toerisme

Center Parcs Duitsland – Hochsauerland

Center Parcs Duitsland heeft onder andere het park Center Parcs Hochsauerland. Dit park bevind zich, zoals de naam al aangeeft, in Sauerland. Het park Hochsauerland is prachtig gelegen en zowel het park als de natuur is bij uitstek de plek voor wandelaars, fietsers of andere sportievelingen. Net zoals alle andere parken van Center Parcs heeft Center Parcs Hochsauerland een rustiek en kindvriendelijk karakter. Maar, het feit dat het in Sauerland ligt maakt het natuurlijk wel net een beetje anders dan een Center Parcs in het Nederlandse landschap.
Het prachtige glooiende landschap van Sauerland, de vele activiteit, typisch Duitse huisjes en het lekkere bier maken het voor volwassen al direct een thuis. Daarnaast is het voor kinderen ook prima vertoeven op het park met het subtropische zwembad, de vele activiteiten en faciliteiten. Je kan er prima tennissen, er is animatie, je kan kinderen vrij goed hun eigen gang laten gaan omdat het op het park ook rustig is en de rijdende auto’s aan lage snelheidslimieten zijn gebonden. Daarnaast draagt de algemene sfeer bij aan een goede vakantie.
Wanneer je op vakantie wilt naar Center Parcs Hochsauerland, kan je over het algemeen relatief goedkoop op vakantie. Er zijn op internet tientallen websites waar je Center Parcs vroegboekkortingen kan vinden, maar ook last minutes en andere tijdelijk acties.
Kortom: op vakantie naar Center Parcs Duitsland, met name Center Parcs Hochsauerland is een absolute belevenis in een prachtige omgeving voor zowel jong als oud. De typisch Duitse sfeer, het lekkere bier, de sportieve mogelijkheden en kindvriendelijke – familievriendelijke omgeving maken het een totaalplaatje.

Advertisement