Connect with us

Vakantie & Toerisme

Ervaar pure vrijheid tijdens een reis met een camper

Steeds meer mensen gaan op vakantie met een camper. Zo blijkt dat de camperverkoop in Nederland in de eerste helft van dit jaar is gestegen. De verkoop van gebruikte exemplaren steeg met 1,9 procent en de verkoop van nieuwe steeg zelfs met 9,8 procent. Een teken dat reizen met de camper steeds populairder wordt. Niet zo gek, want op reis gaan met een camper biedt pure vrijheid.
Reizen met een camper stelt u in staat te genieten van een prachtige vakantie, u kunt heerlijk genieten van uw vrijheid. U hebt uw eigen ‘huis’ immers bij u en vaak kunt u deze parkeren waar u wilt. Of u het nu dichtbij huis zoekt, zoals de Ardennen of Duitsland, of wanneer u liever wat verder weg wilt, zoals het zonnige Zuid-Europa.
Camper huren
Bent u op zoek naar een camper om mee op reis te gaan? Dan is het een optie om zelf een te kopen, maar u kunt natuurlijk ook een huren. Een camper huren en of kopen kan bij Campertravels. Campertravels is een bedrijf met een passie voor campers die al in de jaren negentig is ontstaan. Wilco Ruinemans, de man achter het bedrijf, ging toen voor het eerst op vakantie met een camper en sindsdien is hij verslaafd.
Dankzij uitgebreide ervaring weet Campertravels precies wat er nodig is voor een goede campervakantie. De campers uit het huuraanbod zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zo is de camper volledig ingericht met inventaris en ook hoeven huurders zich geen zorgen te maken over pech of schade, want zij profiteren altijd van pechhulp service, een vervangende camper bij pech of schade en een schadeverzekering voor inzittenden. Bekijk het aanbod voor camper te huur op onze website.
Camper kopen
Vakantiegangers die liever een camper kopen kunnen ook terecht bij Campertravels. Het bedrijf heeft een doorlopend aanbod van zeer nette campers die vaak van een eerste eigenaar zijn. Ook is het mogelijk om een camper te kopen met verhuur. U profiteert dan van een gegarandeerde huuropbrengst. Bent u benieuwd naar het aanbod campers te koop? Bekijk het aanbod dan hier.

Advertisement