Connect with us

Vakantie & Toerisme

Jongerenreis

In deze tijd van het jaar is iedereen alweer druk bezig met het zoeken naar een jongerenreis voor aankomende zomer. Gelukkig heeft ook de zomer van 2014 weer veel te bieden aan jongeren. Natuurlijk kun je kiezen voor de standaard jongerenreis naar Blanes of Salou, Sunny beach of Albufeira, maar zeg nou zelf…..heel spectaculair is dat allemaal ook niet meer toch?
Als je wat actiever van aard bent, neem dan eens een kijkje bij jongerenreizen die actief, uitdagend en avontuurlijk zijn. Simi Reizen is als organisator van jongerenvakanties DE expert op het gebied van actieve en relaxte vakanties voor jongeren, in heel Europa. Behalve keuzes voor echte strandvakanties in Kroatie en Italie, kun je bij Simi ook kiezen voor meer actieve vakanties. Wat denk je bijvoorbeeld vaan een 15-daagse rondreis door Noorwegen en Zweden. Voor jongeren misschien niet helemaal voor de hand liggend, maar een absolute topper voor jongeren die van natuur, avontuur en een beetje wildernis houden.
Ook enorm populair zijn jongerenreizen naar Kroatië dit jaar. Niet alleen omdat het een land is van zon, zee, strand, maar vooral ook omdat het nog veel en veel meer te bieden heeft aan jongere. Een jongeren vakantie naar Kroatie is behalve relaxt namelijk ook nog eens avontuurlijk. Tenminste, als je bij Simi boekt! Zo gaan we behalve lekker uitgaan in de avonden, overdag bijvoorbeeld raften, rotsklimmen, zeekajakken en snorkelen. Een ideale combi-vakantie voor jongeren die op zoek zijn naar meer actie en avontuur dan alleen maar strand.
Ook Italie is voor een jongerenreis supergeschikt. De reizen die we daar organiseren combineren strand met fun activiteiten zoals quadrijden, maar ook het bezoeken van grote waterparken, nachtenlang uitgaan en heel veel zon en top activiteiten. Komend jaar is het aanbod in diverse landen enorm uitgebreid. Zo kun je kiezen voor een eilandencruise in Kroatie. Hier ga je dagelijks van eiland naar eiland op een vintage schip. ’s Avonds uitgaan en overdag aanleggen op prachtlocaties waar je echt van alles kunt doen.
We gaan natuurlijk niet elke jongerenreis hier apart behandelen, daarvoor is ons aanbod eenvoudigweg te groot, maar mocht je op zoek zijn naar een reis voor jongeren die net iets anders is, volledig verzorgd is en ook nog eens betaalbaar is, dan zit je bij Simi Reizen helemaal goed komende zomer. In 2014 is ons aanbod weer enorm uitgebreid!

Advertisement