Connect with us

Vakantie & Toerisme

Zeilvakantie: Ervaringen van Camiel de Clercq

Zeilvakantie
Het  maken van een zeilvakantie met een eigen zeilboot komt steeds meer in trek bij Nederlanders. Een van de fijnste plekken om een lange zeilreis te maken is de bekende Franse Kust en Kanaaleilanden. Het mooie aan deze plek is dat je van twee culturen kan snoepen. Zowel de Engelse tradities als de Franse tradities komen hier naar voren.
Veel mensen die hier een zeilvakantie houden zijn razend enthousiast over de fantastische gastronomie. Het eten is werkelijk heerlijk. De traditionele franse keuken, en de iets meer moderne keuken van Engeland, brengen geweldige gerechten naar voren. Zorg er wel voor dat je niet de hoofdprijs betaald, en kies je restaurantjes dus zorgvuldig uit. Een tip: ga altijd dineren waar de locals dat doen. Een druk terras vol toeristen wil niet meteen zeggen dat je er ook lekker kan eten. Maar zodra de locals er ook dineren weet je dat het goed zit!
Het Eiland Sark
Een van de leukste eilanden in dit gebied is Sark. Sark heeft een bruisend piratenverleden en is dus zeker de moeite waard om te bekijken. Je hebt niet alleen een prachtig uitzicht vanaf dit eiland, maar op het eiland zelf vind je ook de meest mooie natuur. Zorg dat je zeker een dag de tijd neemt om hier lekker rond te slenteren en te genieten van een hapje en een drankje.
Ervaring van Camiel de Clercq
Camiel de Clercq is een fanatiek zeiler en gaat zelfs met zijn hele gezin op zeilvakantie. Hij vindt dit een van de  mooiste vakantie die je kan maken. Zijn favoriete zeilbestemming is Frankrijk, hoewel hij ook schitterende zeiltochten heeft gemaakt door ons eigen waterlandje! Voor meer informatie over Camiel de Clercq of en over zijn ervaringen met zeilvakantie kunt u een kijkje nemen op: https://camieldeclercq.nl

Up Next:

Jongerenreis

Advertisement