Connect with us

Vakantie & Toerisme

high tea locaties bij u in de buurt vind je eenvoudig.

Gaat u binnenkort lekker genieten van een high tea? Dan is de zoektocht naar een geschikte locatie vaak lastig. Er zijn dan ook zoveel goede mogelijkheden! High Tea Overzicht maakt deze zoektocht naar een fijne locatie eenvoudig. Via een handige zoekfunctionaliteit kunt u snel en gemakkelijk zoeken naar een locatie bij u in de buurt.
Een high tea leent zich perfect voor een gezellig samenzijn met de mensen die u liefhebt. U kunt net als bij tapas lekker lang aan tafel zitten en allerlei lekkers delen. Perfect als u lang wilt tafelen en dus extra wilt genieten van uw gezelschap. De high tea vindt haar oorsprong in Engeland. Hier is het theemoment ontstaan als de afternoon tea. Om de trek tussen het lunch- en dinermoment te stillen werden al in de jaren 1800 verschillende soorten thee en hapjes geserveerd rond 16:00 uur. Al snel pikten meer landen dit op en de high tea is inmiddels al tijden bekend in Nederland.

Hartig en zoet

Tijdens een high tea worden er allerlei verschillende soorten thee geserveerd. Daarbij komt dan een heel scala aan verschillende hapjes. Deze high tea hapjes zijn zowel hartig als zoet. Meestal wordt de high tea geserveerd op een etagère. Daarbij is het zo dat er van ‘onder naar boven’ gegeten moet worden. U start dan met de hartige hapjes en hoe hoger u komt, hoe zoeter de hapjes worden. Denk bij deze hapjes aan verschillende soorten quiche, sandwiches, scones met jam en room en chocolaatjes en koekjes. Wil je deze zelf maken bekijk dan de high tea recepten

Zoek high tea locaties

Wilt u snel een high tea locatie bij u in de buurt vinden? Ga dan naar de website Highteaoverzicht.nl en vind heel eenvoudig de high tea locatie van uw keus. U kunt eenvoudig zoeken via de kaart, maar ook kunt u uw plaats of postcode op de website intikken. Automatisch verschijnen dan alle high tea locaties bij u in de buurt. Bezoek de website direct en ga op zoek naar een leuke high tea bij u in de buurt!

Advertisement