Connect with us

Vakantie & Toerisme

Goedkoop vliegen naar Rome

Goedkoop vliegen naar Rome? Dat kan nu. Rome is een prachtige stad. Vanuit de historie gezien rijk aan architectuur en natuurlijk bekend vanwege het Vaticaan. Jaarlijks trekt het miljoenen toeristen van over de gehele wereld.
Door de perfecte ligging en het hebben van meerdere vliegvelden is de bereikbaarheid van Rome uitstekend. De meeste groote luchtvaartmaatschappijen vliegen op Rome en het is de thuisbasis van alItalia, de luchtvaartmaatschappij waar ook de Paus zijn voorkeur aangeeft wanneer hij naar het buitenland gaat.
Wanneer je naar Rome wilt vliegen, kan dit vanuit Zaventem (Brussels International Airport). Vandaar vliegen enkele luchtvaartmaatschappijen naar Rome, soms tegen spotgoedkope ticketprijzen. Het is wel zaak dat er goed gekeken wordt op welke dagen en tijden de vluchten gaan, dat maakt soms nog verschil uit in prijs.
Eenmaal aangekomen in Rome valt je op dat er enorm veel merken vertegenwoordigd zijn op de luchthaven en met name schoenen en dergelijke zijn erg in trek bij de Italianen en toeristen. Rome zelf biedt een variatie aan activiteiten, winkels, cultuurhistorische plaatsen, mensen, weersomstandigheden en nog veel meer. Kortom, het is de moeite waard om goedkoop te vliegen naar Rome.
De website Bespaar.be biedt nu informatie over goedkoop vliegen naar Rome. Met enige regelmaat worden er ook aanbiedingen geplaatst van diverse luchtvaartmaatschappijen.

Advertisement