Connect with us

Vakantie & Toerisme

Een goede reisvoorbereiding is het halve werk!

Wanneer je op reis gaat, is de keuze van een rugzak of tas erg belangrijk. Voor buitensporters en fietsers zal lichtgewicht en pakvolume hoog in het vaandel staan, terwijl een trolley voor vliegers of citytrippers net zo makkelijk kan zijn. De keuze is enorm: van trekkingsrugzakken geschikt voor lange tochten met zware bepakking tot professionele fototassen, waar je ook een laptop in kwijt kan voor op een zakenreis. Er zijn rugzakken met drinksystemen voor wandelaars en ook speciale alpine ski-rugzakken. Daarbij zijn er backpacks met kinderzitjes en ware kinderrugzakjes. Er zijn rugzakken van talloze merken variërend van Mammut, Gregory, The North Face, Osprey, Lowe Alpine, Ortlieb, Deuter en Vaude. De keuze is dus reuze en dat is fijn, maar soms ook lastig!

Waterdichte rugzakken

Voor veel mensen is ook de waterdichtheid van rugzakken van belang. Niets is zo vervelend als het nat regenen van waardevolle spullen wanneer je deze ook nog eens moeilijk kan drogen, om het risico op schimmelvorming en vreemde geuren nog maar achterwege te laten. Waterdichte rugzakken bieden hier een uitkomst. Ze beschermen je documenten, maar kunnen tegelijkertijd modieus en compact zijn, waardoor ze meerwaarde hebben in uiteenlopende situaties.

Granville & Ortlieb

De rugzak Granville van het merk Arc’Teryx is een fijne waterdichte rugzak, die geschikt is voor dagtripjes en zakelijke bijeenkomsten. Door zijn minimalistische karakter, stijl en gebruiksvriendelijkheid is deze rugzak een aanrader voor wie geen zorgen wil hebben over weersinvloeden. Door het AC2 materiaal is de Granville robuust. De rugzak biedt ruimte aan een 15 inch laptop of tablet, evenals documenten en kleinere apparaten. Ook de waterdichte tassen van Ortlieb kunnen veiligheid bieden voor fotoapparatuur, paspoort en laptop.

Advertisement