Connect with us

Sport & Recreatie

WK Brazilië

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zit er weer aan te komen! Ben je nog op zoek naar een leuk nederlands elftal shirt? In juni 2014 is het alweer de 20e keer dat er gestreden wordt om de felbegeerde cup. Dit jaar is Brazilië, dat zelf al vijf keer wereldkampioen werd, de gastheer. De slogan van het toernooi is “All in one rhythm”, oftewel “alles in één ritme”. Een fijne slogan die de populaire sport combineert met de Braziliaanse muziekcultuur. Zal ons geliefde, maar veel besproken Nederland het halen tegen de soepele Brazilianen in de finale? Het beloofd een spannend spektakel te worden!

Oranje Fans

Om goed voorbereid de kampioenschappen in te gaan heb je natuurlijk een mooie Oranje uitrusting nodig. Een Holland shirt of misschien wel een compleet Oranje tenue, een opvallende Oranje sjaal en een kekke bril! Precies dat wat jij zoekt, vindt je op de voetbalwebshop Nederlandselftalshirtje.nl.

Het aanbod van Nederlandselftalshirtje.nl

Als antwoord op de duurdere échte voetbalshirts is Nederlandselftalshirtje.nl in 2012 begonnen met de verkoop van goedkopere replica voetbalshirts en voetbaltenues. Nu, in 2014, is de shop uitgegroeid tot één van de grootste webshops in replica voetbalkleding en aanverwante producten. De webwinkel biedt een breed aanbod aan voetbalproducten van verschillende voetbalclubs op zowel Europees als Nationaal niveau. Een mooi Oranje shirt om ons Holland aan te moedigen is dus sowieso aanwezig!

Voetbalshirts kopen

Ben je op zoek naar een mooi replica voetbalshirt om iedereen te laten zien voor wie jij bent tijdens dit WK? Bestel en betaal jouw shirt dan voor 17.00 op Nederlandselftalshirtje.nl, dan heb je jouw pakket morgen al in huis. Mocht je shirt onverhoopt toch niet goed passen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om het artikel retour te sturen of te ruilen voor een andere maat.

Advertisement