Connect with us

Sport & Recreatie

Must see nieuwe kerstfilms voor 2021 op Netflix

Nu dat de kerst er weer aan komt, is het tijd voor nog meer gezelligheid! Zelfs wanneer de boom misschien nog niet staat, kan je al heerlijk kerstfilms gaan kijken. Hom jezelf in te gaan verliezen met een dekentje en een warme kop thee. Dat je Home Alone al een aantal keer hebt gezien en de andere kerstklassiekers ook, hoef je niet tegen te houden. Er zijn namelijk een aantal nieuwe films waar je je op kan gaan verheugen! Dit is allemaal terug te vinden op Netflix. Lees je mee?

Love Hard

Deze film is al te zien op Netflix. Het is een typische kerstfilm, heerlijk zoetsappig. De hoofdrolspeelster van deze film, een schrijfster, reist met kerst 5000 kilometer naar New York om een man te ontmoeten die ze online heeft ontmoet. Dit blijkt natuurlijk iets anders dan verwacht, degene die ze denkt te gaan zien is helemaal niet de jongen die daadwerkelijk voor haar staat, ook al heeft ze al uren met hem gebeld. Een heel avontuur!

Happiest Season

Deze film gaat over een lesbisch stel, Abby en Harper. Het is een prachtig stel samen en ze hebben het naar hun zin. Abby wil Harper graag ten huwelijk gaan vragen met kerst en ze gaan samen naar de familie van Harper toe. Haar familie weet echter nog niet dat ze een relatie met Abby heeft, laat staan met een vrouw! Abby doet alsof ze Harpers huisgenootje is maar dit gaat natuurlijk nooit goed. Weten hoe het afloopt? Kijk dan vooral de film!

Father Christmas is back

Een andere heerlijke film, een Britse comedy. Deze film draait om drama, het is een ‘perfect’ gezin dat natuurlijk helemaal niet perfect blijkt te zijn. Er is één zus helemaal gefocust op een perfecte kerst, terwijl de andere zus geen baan heeft, de andere een mannenverslinder is en de laatste zus helemaal geobsedeerd is van de Beatles. Hun vader heeft hun verlaten toen ze heel klein waren maar met kerst staat hij ineens voor de deur. Veel spanning en sensatie.

The princess switch 3

Hiervoor moet je toch even de andere films nog een keer kijken. Na princess switch 2 denk je toch wel alles gezien te hebben, maar dat is niet zo. Er wordt weer gewisseld, maar niet op een voorspelbare manier. Kijk dan ook vooral de film om erachter te komen wat er precies staat te gebeuren.

Na al deze films kan je weer gaan nadenken of je dit jaar meedoet aan geen alcohol in januari. Hier kan je er dus echt meer informatie over vinden, maar kruip voor nu lekker onder dat dekentje en start de film!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement