Connect with us

Sport & Recreatie

Hypixel: de populairste Minecraft minigame server

We hebben allemaal wel eens gehoord van Minecraft, het spel waarin je een eindeloze wereld kunt bewonderen en je eigen creaties kunt bouwen uit honderden verschillende blokken. Minecraft is sinds het is uitgebracht een van de populairste spellen ter wereld en wordt door veel mensen alleen of juist met vrienden gespeeld. Met vrienden spelen gaat vaak via een server, waar iedereen zelf mee kan verbinden. Hypixel is een van de populairste servers voor minecraft, maar wat kun je er precies doen.

Welkom op Hypixel

De Hypixel server is een enorm grote en uitgebreide server. Zodra je de server betreed, heb je een keuze van veel verschillende minigames die je kunt spelen, zowel in je eentje als met je vrienden, of met andere mensen die online zijn. Zo zijn er spellen zoals verstoppertje, waar een speler de andere spelers moet zoeken en aantikken voordat de tijd voorbij is. Door spellen te spelen en te winnen, kun je punten verdienen. Met deze punten kun je in de server nieuwe variaties ontgrendelen om spellen te spelen. Zo kun je verschillende moeilijkheidsgraden, aanpassingen, of juist uitdagingen ontgrendelen, zodat het spel steeds uitdagender en leuker wordt.

Hypixel Skyblock

Een van de spelmodes die Hypixel aanbiedt is Hypixel Skyblock. Dit is een spelmode waarin je begint op een klein eiland in de lucht. Geen oneindige wereld, maar een klein eiland met een aantal grondstoffen. Vanaf dit punt moet je zuinig met je grondstoffen omgaan om je eiland uit te breiden, spullen te verzamelen en betere spullen proberen vinden. Vanaf je eiland kun je nog naar een gezamenlijke wereld gaan, waarin jij en andere spelers grondstoffen kunnen verzamelen, met sterke beesten vechten, maar ook spullen verhandelen voor munten, waar je dan zelf weer betere spullen mee kan kopen. Hypixel Skyblock maakt het de speler ook wat makkelijker met de toevoeging van minions. Deze kleine mannetjes kunnen een specifieke grondstof voor je verzamelen, zelfs als je niet online bent. Zo kun je elke keer wanneer je terugkomt deze grondstoffen verzamelen en zelf doorgaan met het project waar je mee bezig was.

Rangen

De Hypixel server is een gratis server, waar je dus niet voor hoeft te betalen. Wel maakt de server gebruik van verschillende rangen, die je op de online winkel van de server kunt kopen. Deze rangen zijn niet verplicht om de spellen te spelen, maar geven je account enkele bonussen, zoals toegang tot de server tijdens onderhoud en toegang tot spectaculairdere cosmetische effecten die je aan je poppetje kunt verbinden. De rangen zijn permanent, dus wanneer je het een keer hebt gekocht zul je altijd deze bonussen behouden.

Dus ben je een keer Minecraft aan het spelen met je vrienden, of wil je even wat afwisseling? Probeer dan eens wat spellen op de Minecraft Hypixel server. Probeer zelf op een eiland in de lucht te overleven, of ga een duel aan met andere spelers. Lijkt de server je leuk, maar weet je niet zo goed wat Minecraft is? Lees dan hier meer over het populaire blokspel.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertisement