Connect with us

Sport & Recreatie

Crunchyroll, de Netflix voor anime

Series kijken is iets dat iedereen toch graag doet. Zo verslinden we seizoenen achter elkaar van onze favoriete series, of zitten we dagen in spanning te wachten op de volgende afleveringen. Netflix is een van de grote spelers in deze markt. Als een van de populairste platformen om series te kijken, weet iedereen wel wat Netflix is. Maar soms wil je iets kijken dat Netflix niet aanbied. Anime is een populair genre aan series, maar niet alles wordt aangeboden door platformen als Netflix. Daarom is er Crunchyroll, de Netflix voor anime.

Kies je abonnement

Crunchyroll is net zoals Netflix een platform waar je een abonnement aan kunt schaffen. Zo heeft het drie verschillende abonnementen; elke net iets duurder dan de andere, maar met meer voordelen. Het goedkoopste abonnement geeft toegang tot alle series zonder advertenties en de afleveringen zijn direct beschikbaar wanneer ze uitkomen. Duurdere abonnementen laten je ook op meer apparaten tegelijk kijken en laten je de afleveringen downloaden om offline te kijken.

Naast deze abonnementen kun je ook nog gratis Crunchyroll gebruiken. Wanneer je het gratis gebruikt krijg je wel advertenties te zien tussen afleveringen en moet je langer wachten tot afleveringen beschikbaar zijn. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar dat is de opoffering van het gratis kijken. Ondanks de advertenties kun je wel gewoon je favoriete serie bekijken, dus het is zeker niet dat je echt moet betalen.

Honderden series beschikbaar

Crunchyroll heeft een enorm assortiment aan series beschikbaar. Zo zijn er tientallen genres waar je uit kan kiezen. Zo is er voor iedereen altijd een serie die bij hem of haar past. Zo kun je de series kijken in hun originele, Japans gesproken variant met ondertiteling, maar ook met Engelse voice-overs. Crunchyroll houdt voor je bij bij welke aflevering je bent en hoever je bent in die aflevering. Zo kun je stoppen wanneer je wil en de serie later weer oppakken. Een andere serie beginnen terwijl je een serie aan het kijken bent is ook geen probleem. Crunchyroll houdt van elke serie individueel bij waar je bent gebleven. Je kunt series ook opslaan, zodat ze altijd op je voorpagina staan en je ze direct aan kunt klikken zodra je Crunchyroll opent.

Altijd en overal beschikbaar

Crunchyroll is zowel op het internet, als via apps verkrijgbaar. Zo kun je ook op je telefoon de Crunchyroll app downloaden, zodat je je favoriete series kan kijken waar je ook bent. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Als je series hebt gedownload met je abonnement, dan is zelfs dat niet eens nodig; dan kun je je gedownloade afleveringen kijken waar je ook bent.

Natuurlijk hoef je niet altijd een serie te kijken. Soms is het leuk om ergens anders mee bezig te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je creatieve kant uiten in het spel Minecraft. Om daar meer over te weten te komen, lees er dan in dit artikel meer over.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisement