Connect with us

Sport & Recreatie

Apeldoorn Tai Chi school

tai chi

Tai Chi school Apeldoorn opent haar deuren op 5 september 2017 bij Gaia minfulness Apeldoorn. Op deze heugelijke dag is iedereen van harte welkom voor GRATIS deelname aan Tai Chi lessen, Qi Qong en workshops.
De lessen zullen gegeven worden door docent Douwe Geluk.

Onderdelen Tai Chi

De school gaat zich toeleggen op Tai Chi in bredere zin. Zo worden er meerdere Tai Chi stijlen gegeven. En een paar van de meest bekende zitten bij Tai Chi Apeldoorn Bron van Geluk in het programma zoals: Yang  Wu, Shaolin, Chen en Wudang stijl.
Tai Chi is erg extern -> intern en gaat met name om flow, cultivatie van lichaam en geest.  Ook worden er soms Tai Chi applicaties beoefend waarmee je de Tai Chi bewegingen leert toepassen als zelfverdediging techniek.
Naast vormen en de Tai Chi applicaties, word er ook pushing hands gegeven. Tui Shou oftewel klevende handen is goed voor balans, kracht, mindfulness en leren omgaan met veranderingen. Een leuke fijne partner oefening is essentieel voor je ontwikkeling.
Ook geeft de school de energetische oefeningen Chi Kung, Qi Qong. Dit zijn vaak korte oefeningen waarmee je lichaam en geest voorziet van energie. De alom bekende Chi energie stroomt dan beter en makkelijker door je lichaam.
Leren werken met Chi is erg belangrijk het geeft je een betere focus, helpt te ontstressen en meer.
Natuurlijk worden ook ademhaling en meditatie oefeningen gedaan bij Tai Chi Apeldoorn, Bron van Geluk.

Sifu Douwe Geluk

De docent van Bron van Geluk, Tai Chi Apeldoorn is Douwe Geluk. Douwe heeft zijn hele leven de vechtsporten bestudeerd en met nane Tai Chi en Chi Kung.
Douwe heeft meerdere leraren gehad waaronder; Fred Decramer, Max Tack en vele anderen.
Twee maal is Douwe Geluk Nederlands Kampioen geworden net Tai Chi Chuan en heeft ook verschillende prijzen op andere vlakken behaald.
Douwe Geluk en zijn school zijn erkend door de STN stichting Tai Ji Quan Nederland. Dus op en top kwaliteit is gewaarborgd bij Tai Chi Bron van Geluk Apeldoorn.

Lessen waar en wanneer?

De lessen vinden elke dinsdag avond plaats aan de Henri Dunantlaan 6, 7312BE te Apeldoorn om 20:30.
Een proef les is altijd GRATIS! En bij deze bent u uitgenodigd voor de openingsdag op 5 september 2017.
Google op:
Tai Chi, Bron van Geluk Apeldoorn

sportschool man sportschool man

Drempel om te Sporten vaak te hoog!

Sport & Recreatie

Advertisement