Connect with us

Mode

Onesie kopen?

Een aantal jaren geleden had nog niemand gehoord van een onesie, maar de laatste jaren hoor je het woord opeens overal. Vooral de winkel Primark staat bekend om het verkopen van de onesies, maar online zijn er vele winkels die het kledingstuk ook aanbieden voor zowel mannen als vrouwen in verschillende stijlen en kleuren. Wat is nu precies een onesie?

Wat zijn onesies?

Onesies kopen doe je zowel online als in fysieke winkels. Het is een kledingstuk die je lichaam van enkel tot nek bedekt en gemaakt is van een comfortabele stof. Het wordt ook wel gezien als een pyjama, loungewear, voor in het huis. Hij wordt in verschillende stijlen en soorten aangeboden, waar je je zelfs kunt verkleden als een dier. Je kunt hierbij denken aan een aap, olifant, giraffe en meer. Je worden hierdoor ook veel gedragen op feestjes en andere sociale gelegenheden.
Kenmerkend voor een onesie is altijd dat deze comfortabel is om te dragen. Daarnaast heeft hij een rits aan de voorkant van nek tot aan het midden van het lichaam en heeft hij een capuchon.

Onesies mannen en vrouwen

Onesie mannen en vrouwen zijn verkrijgbaar, maar ook voor kleine kinderen is het volop keuze. De meeste onesies voor volwassenen zijn uniseks waardoor ze door beiden gedragen kunnen worden. De trend is overgekomen vanuit Amerika en Engeland en zijn vooral bekend geworden doordat ze werden gedragen door beroemdheden als Justin Bieber. Terwijl de onesies al meer dan 10 jaar bekend zijn in het buitenland, is het kledingstuk pas de laatste vijf jaar bekend geworden in Nederland. Doordat deze vooral werd gedragen door beroemdheden als Justin, is het vooral eerst populair geworden onder tieners. Hier vanuit is het kledingstuk ook populair geworden onder volwassenen die het kledingstuk ook meer gingen waarderen om lekker te loungen in het huis.

Advertisement