Connect with us

Mode

Stijlvolle lingerie voor het maatje meer

Vaak is het voor vrouwen met een maatje meer, een hel om sexy lingerie te vinden. Heel de hedendaagse maatschappij is gefocust op vrouwen met de perfecte maat. Je kan daardoor meestal enkel maar terecht in een paar gespecialiseerd zaken en die zijn dikwijls enkel maar te vinden in de grootsteden. En vooraleer je dan tot bij de winkel geraakt ben je al helemaal op van de stress om al maar gewoon een parkeerplaatsje te vinden.
Tolajo.be is een online winkel gespecialiseerd in sexy lingerie, beenmode en sexy jurkjes en komt hierin tegemoet met het aanbieden van lingerie voor de dame met het maatje meer. En wel heel eenvoudig, door deze categorie duidelijk en snel beschikbaar te maken in de navigatie. Hier vindt je onder andere korsetten, … terug. En wat nog meer is, de lingerie is voorgesteld door volslanke modellen, zodat je onmiddellijk ziet hoe het voelt op het lichaam tijdens het dragen. Alles wordt eerlijk voorgesteld, met duidelijke en grootte foto’s vanuit meerdere hoeken.
Bij Tolajo.be vindt je ook lingeriemerken zoals Mandy mystery, Abierta Fina en Cottelli Collection terug. Dit zijn toppers qua kwaliteit en modellering. Met hun jaren ervaring weten ze perfect hoe lingerie te maken voor volslanke dames die hun troeven perfect in het spotlight willen plaatsen. Er is geen enkel excuus meer om niet sexy voor je man te komen J
Door het ruime aanbod zijn we er van overtuigd dat het voor iedereen mogelijk om iets te vinden wat voor hen interessant is. Kun je het even niet vinden, contacteer ons dan en we zullen je met alle plezier verder helpen. Het personeel bij de Tolajo.be is zeer vriendelijk en zij staan altijd klaar om je te helpen.
Shop bij ons vanuit de rust van je woonkamer en wanneer je voor meer besteld dan €125 is de verzending zelfs gratis.

Advertisement