Connect with us

Mode

Harris Tweed colbert kopen? Kom langs bij Kars Potze

Ben je een groot liefhebber van wollen colberts, dan ken je gegarandeerd het merk Harris Tweed. Harris Tweed maakt de mooiste en meest duurzame colberts van 100 procent zuivere wol. Het merk heeft een hele goede naam in de branche en dit komt niet alleen door de hoge kwaliteit van de gebruikte wol, maar ook zeker door de grote collectie die het merk door de jaren heen heeft opgebouwd. Ben jij nieuwsgierig naar deze collectie? Dan kom je langs bij Kars Potze, want hier vind je de grootste collectie van Noord-Nederland.

Wollen colberts van hoge kwaliteit

De colberts worden van honderd procent zuivere wol gemaakt. Hierdoor hebben de colberts niet alleen een luxe uitstraling, maar bovendien een lange levensduur. Investeer je in een colbert van Harris Tweed, dan heb je hier gegarandeerd vele jaren plezier van. En omdat Kars Potze de topstukken van de Harris Tweed collectie verkoopt, kun je hier geweldige aankopen doen.

Nieuwe collectie Harris Tweed colberts

Nieuwe collectie Harris Tweed colberts 2017

Het perfecte colbert voor iedereen

Kars Potze begrijpt dat iedere man een geheel eigen smaak heeft. Daarom verkoopt de winkel niet slechts een paar Harris Tweed colberts, maar vind je er een grote collectie wollen colberts. Denk hierbij aan de colberts van Dalmore, Laxdale, Taransey en de nieuwe Hamish kledinglijn. En of je nu een opvallende colbert wil dragen of liever een jasje draagt in een wat minder opvallende kleur: je vindt jouw perfecte colbert bij Kars Potze. Deze winkel verkoopt namelijk colberts in vele kleuren.
Wil jij jouw perfecte wollen colbert vinden, waar je vervolgens jarenlang plezier van kunt hebben? Ga dan naar de winkel van Kars Potze en pas diverse modellen van de Harris Tweed colberts. Door verschillende modellen te passen, vind je vanzelf het perfecte jasje voor jou.
U vindt de winkel van Kars Potze in Veendam, maar als u uw maat van het colbertje weet, dan kunnen we deze ook naar u opsturen info.

man in pak man in pak

Een expert in Harris Tweed colberts

Actueel

Met Harris Tweed colberts goed gekleed

Mode

Advertisement