Connect with us

Mode

Mijn allermooiste verjaardag cadeau: Klassieke pumps!

Gisteren was het de mooiste dag van het jaar. Ik was jarig. Dat is natuurlijk al een feestje waard, maar dit jaar werd ik 18. Volwassen! Een mooie mijlpaal om met z’n allen te vieren.
Dit jaar heb ik het anders aangepakt dan de voorgaande jaren. In plaats van iedereen thuis uit te nodigen hebben ik ervoor gekozen om een grote tafel bij een restaurant te huren en al mijn vrienden en familie leden uit te nodigen. Een speciale leeftijd moet op een speciale wijze gevierd worden.
Het werd uiteindelijk een lange, maar vooral zeer gezellige etentje met al mijn lieve vriendinnen en familieleden om mij heen. Aan het einde van de avond ging ik alle cadeaus uitpakken. Natuurlijk probeert iedereen een leuk verjaardagscadeau te kopen om je daar blij mee te maken, maar soms lukt het niet omdat het een cadeau is waarvan je niet weet wat je ermee moet doen.
Ook dit jaar had ik cadeaus ontvangen waarvan ik dacht “OMG wat moet ik ermee”. Gênante maar ook nutteloze cadeaus zaten er tussen. Het uitpakken leek wel een thriller. Het uitpakken werd steeds spannender. Zit er iets tussen waar ik eigenlijk op hoopte?
Gelukkig zat er een schoenendoos tussen, maar wat voor schoen zit er in de doos? Met veel spanning en nieuwsgierigheid maakte ik de doos open. En ja, gelukkig! Het leek wel of ik een film zat.
In de schoenendoos zat namelijk de pump die ik al een tijdje op het oog had. Met een big smile op mijn gezicht trok ik de pumps aan en ze pasten perfect. Ik was zo verschrikkelijk blij met mijn nieuwe klassieke pumps, dat de overige cadeaus mij eigenlijk niet meer interesseerde of ze nu nutteloos waren of niet. Uiteindelijk kan ik zeggen dat dankzij de pumps niet alleen de avond, maar ook de cadeaus zeer geslaagd zijn.

Advertisement