Connect with us

Mode

123gold, de specialist in trouwringen

Als je gaat trouwen of jezelf gaat verloven hoort hier natuurlijk wel een ring bij. De trouwring is een symbool voor eeuwige liefde en dat je dat ook laat zien aan andere mensen. Als je de ring draagt laat je zien dat je al bezet bent. 123gold.nl heeft een groot assortiment aan trouwringen en verlovingsringen. Ook vind je bij 123gold diamanten en mooie sieraden. Naast de webshop van 123gold zijn er 50 filialen in heel Europa. In Nederland vind je er één. Deze vind je in Rotterdam.

Over 123gold

123gold.nl is gespecialiseerd in trouwringen en in verlovingsringen. Ze verkopen minstens 60.000 trouwringen per jaar en daarom is 123gold ook erg bekend in Europa. In het assortiment van 123gold vind je een uitgebreide keus aan trouwringen in moderne, opvallende en klassieke designs. Ook kun je verschillende materialen krijgen in verschillende prijsklasse je hebt eenvoudige ringen maar ook zeer exclusieve modellen. Je kunt de trouwringen zowel bewonderen in één van hun winkels als op de webshop van 123gold. Zo word je overtuigd van de grote verscheidenheid en de hoogwaardige kwaliteit van de trouwringen van 123gold.

Je trouwring een individuele vorm geven

Zoals je weet staat een trouw of verlovingsring symbool voor trouw, eeuwige liefde en voor niet te vergeten vriendschap. Daarom is het vaak belangrijk dat jou ring er top uitziet, ook omdat die vaak jaren lang gedragen wordt. Wat is er dan mooier om je trouwring te verpersoonlijken. 123gold hecht veel waarde aan de wensen van hun klanten, wees dus niet bang om je wensen uit te spreken. 123gold heeft een eigen designafdeling. Op deze afdeling werken mensen die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en neemt deze trends ook mee in het ontwerpen van innovatieve en nieuwe modellen.
Naast verlovingsringen vind je ook vriendschapsringen en andere sieraden in de uitgebreide collectie van 123gold. Ook deze sieraden kunnen persoonlijk worden vormgegeven. Denk hierbij aan legeringen of een diamantzetting. Precies zoals jij het wenst. Je hebt sinds kort ook een breed palet aan internationale gecertificeerde diamanten in het assortiment. 123gold is in ieder geval een echte trendsetter als het gaat om trouwringen!

De waarde van een trouwring

Mode

Trouwringen kiezen

Mode

Advertisement