Connect with us

Mode

Liu Jo: onweerstaanbare mode

Liu Jo is een echt Italiaans modemerk waar veel vrouwen helemaal gek op zijn. Het kledingmerk maakt namelijk onweerstaanbare vrouwenmode doordat de kledingstukken erg vrouwelijk en toch een beetje uitdagend zijn. Deze herfst en winter zal je dan ook zeker goed kunnen genieten van de mooie kledingstukken van Liu Jo

Trends van het merk Liu Jo

Deze herfst en winter zal je erg veel rokken en jurken zien terugkomen. Hier ben ik erg gelukkig mee, zelf houd ik namelijk erg van vrouwelijke kleding. De afgelopen jaren zagen we steeds minder jurken en rokken in Nederland voorbij komen en eindelijk gaat hier weer verandering in komen. Nederlandse vrouwen dragen graag een mooie jeans, maar deze herfst en winter kunnen ze er niet meer onderuit: jurken en rokken. Momenteel is de mode vooral het benadrukken van de vrouwelijkheid van dames en daar horen rokken en jurken bij. Een mooie jurk mag toch zeker niet ontbreken in de garderobe van iedere vrouw? Daarbij worden vrouwen met jurken eerder gezien als goed en netjes gekleed dan vrouwen met jeans en een hoodie. Liu Jo speelt ook deze herfst en winter op deze trend in en de jurken en rokken zullen dan ook zeker niet ontbreken in het assortiment van Liu Jo.

Lange winterjassen van Liu Jo

Ook zullen de lange winterjassen een opmars maken. Liu Jo heeft al vaker laten doorschemeren dat ook zij aan deze trend mee zullen doen. De lange jassen worden mooi en keurig afgewerkt waarbij een chique tailleriem ervoor zorgt dat de jassen van Liu Jo perfect zullen staan.
Als je voor de winter opzoek gaat naar dameskleding weet je dus dat je opzoek moet gaan naar op en top vrouwelijke kleding. Maak gebruik van de kleuren die je aantreft en zoek een lange, warme jas uit die bij de rest van je outfit past.

Advertisement