Connect with us

Mode

Trouwringen kiezen

Als u gaat trouwen dan is het de bedoeling dat u en uw partner een trouwring zullen gaan dragen. Deze trouwring staat symbool voor oneindige liefde en door middel van deze trouwring laat u zien voor altijd met elkaar verbonden te zijn. Het is dan ook erg belangrijk dat u een trouwring kiest die bij u en uw partner past. Trouwringen zijn er in alle soorten en maten, en daarom is de keuze voor de juiste trouwring ook steeds moeilijker.

Materiaal

Trouwringen zijn meestal van goud. Ze kunnen ofwel van witgoud zijn (dit lijkt op zilver), ofwel van geelgoud. Soms zie je ook trouwringen van brons, maar dit komt zelden voor. Bovendien kan een trouwring ook roodgoud zijn. Als u liever een tweekleurige trouwring wilt dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Vorm

Trouwringen zijn er in alle vormen. Uiteraard zijn de meeste trouwringen rond, maar de soort ‘rondheid’ kan heel erg verschillen. Zo kan de ring rechthoekig rond zijn, maar ook kan de ring geheel rond zijn. Een trouwring kan ook allerlei verschillende diktes hebben. Mannen nemen vaak een dikkere ring dan vrouwen. Ook vinden sommige vrouwen het mooi als er een steentje in de ring zit, maar meestal zijn trouwringen egaal goud met een inscriptie.

Inscriptie

Het komt vaak voor dat aan de binnenkant van de trouwring een speciale tekst wordt geschreven. Hierin staat dan vaak de trouwdatum en de naam van de partner, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de trouwring te laten graveren met een speciale boodschap.

Aanschaf

Als u nog geen trouwringen heeft uitgezocht dan is het internet een goede site om te kijken wat voor model, kleur en vorm u leuk vindt. Maar voor de echte aanschaf van een trouwring kunt u het beste naar een betrouwbare website of winkel gaan zoals https://www.artobject.nl/.

De waarde van een trouwring

Mode

123gold, de specialist in trouwringen

Mode

Advertisement