Connect with us

Mode

De waarde van een trouwring

Een huwelijksdag wil je zo mooi mogelijk maken. Dit kost geld en dan komen er ook nog twee trouwringen bij. Maakt de prijs die dag echt iets uit? Deze dag zal je hele leven bijblijven en de ring draag je de rest van je leven. Je moet hier gelukkig mee zijn en elke keer als je er naar kijkt terugdenken aan die mooie dag, de mooiste dag van je leven.
Een trouwring kan duur zijn, maar de emotionele waarde die de ring  heeft bij het dragen is onbetaalbaar. De symbolische waarde van de huwelijksring is duidelijk: de cirkel is rond, twee mensen hebben elkaar gevonden en willen de rest van hun leven bij elkaar zijn. Er is geen begin en geen eind aan de ring. Ook dit geldt bij het huwelijk, al is er bij het huwelijk wel een begin, maar geen eind. Vroeger gelde dit nog veel meer, maar ook in deze moderne tijden blijft het huwelijk iets bijzonders, iets onvergetelijks, iets wat je één keer hoort te doen in je leven, ‘once in a life time’.
De trouwring wordt gedragen aan de rechterhand, zowel bij de man als vrouw. De trouwring van de man en vrouw hebben hetzelfde karakter en dezelfde kleur. Vaak heeft de vrouw een trouwring met diamant en de man een trouwring zonder diamant, maar ook dit hoeft niet altijd het geval te zijn.  U kunt kiezen voor een standaard trouwring of voor een zelf ontworpen. Dit hangt er maar net vanaf wat u mooi vind of hoeveel waarde u hecht aan een handgemaakte trouwring. De een hecht er meer waarde aan dan de ander en kiest daarom misschien voor een goedkopere variant, terwijl de ander er juist veel waarde aan hecht en kiest voor iets exclusiefs en speciaals. U kunt uw trouwring helemaal naar eigen stijl en karakter ontwerpen.

Bij Saint-Maurice leveren wij u meer dan enkel een mooie trouwring

Winkelen

Roodgouden trouwringen voor eeuwige liefde

Mode

Trouwringen kiezen

Mode

Advertisement