Connect with us

Mode

Ook in maat 50 zijn er de mooiste jurken te vinden

Online shoppen wordt steeds populairder en met name in de mode branche is steeds meer online te vinden. Je besteld eenvoudig artikelen vanuit je luie stoel. Bovendien kun je voor elke figuur wel een passende jurk vinden. Ook als je budget wat minder is kun je een mooie en kwalitatieve jurk bestellen.
Welke figuur je ook hebt…
Iedereen heeft een ander figuur en gelukkig kun je tegenwoordig ook op webshops eenvoudig sorteren op figuur zodat je beter kan inschatten of een jurk ook echt goed bij jou past. In de online fashion store van X-Two kun je bijvoorbeeld sorteren op:

  • Diamant
  • Appel
  • Zandloper
  • Zuil
  • Vaas
  • Triangel

Kies het figuur dat het beste op jou van toepassing is, vervolgens kies je jouw maat (bijvoorbeeld maat 50) en tot slot kun je nog uitgebreid filteren op korte/lange mouw/mouwloos, feestelijk en regular. vervolgens krijg je een overzicht van jurken maat 50 die qua maatvoering helemaal voldoen aan jouw wensen. Want een kledingstuk dat lekker zit kan net zo belangrijk zijn als de kwaliteit en uitstraling van een kledingstuk.
Voor elk budget
Ook voor elk budget kun  je bij X-Two uitstekend terecht. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen. En bevalt de jurk maat 50 toch niet helemaal? Stuur hem dan kosteloos terug naar onze shop. Vervolgens kun je een nieuwe jurk bestellen in de webshop (ook weer zonder verzendkosten). Hierdoor kun je behoorlijk besparen op je kosten. Dus shop eenvoudig online en bekijk het uitgebreide assortiment van X-Two eens op je gemak, er zit vast iets tussen wat aan je wensen voldoet.

Advertisement