Connect with us

MKB & Industrie

Rvs kisten biedt de beste opbergruimte

Heb jij wel eens gehoord van rvs opbergkisten? Het zijn opbergkisten voor op, in of onder bedrijfswagens die gemaakt zijn van roestvaststaal. Dit is een zeer hoogwaardige staal soort, die er voor zal zorgen dat de kisten lang mee gaan. Dit materiaal zorgt er tevens voor dat de afwerking van de opbergkisten, hoogwaardig te doen zijn. De rvs kisten zijn verkrijgbaar als disselbakken, opbouwkisten en onderbouwkisten, allemaal op maat te maken.
 

Diverse rvs kisten

Wie kist voor rvs kisten, komt voor een groot scala aan mogelijkheden te staan. Er is namelijk heel veel keuze voor deze opbergkisten. Zo kan jij kiezen uit verschillende soorten opbergkisten. Wil jij kisten om losse materialen en gereedschappen op te slaan? Of kies je juist voor de opbergbakken om groter materiaal, zoals sneeuwkettingen, een krik of pionnen op te slaan? Niet voor niks is er een ruim assortiment in opbergkisten. Wat er allemaal mogelijk is, lees je hier:

  • Opbouwkisten: als je het vervelend vindt dat al je materiaal los rondslingert in jouw laadbak, dan kan deze kist de uitkomst bieden. In een hoek van de laadbak wordt deze opbouwkist geplaatst. Ook voor vrachtwagens zijn opbouwkisten te realiseren, zoals tussen de cabine en de laadbak
  • Onderbouwkisten: deze kisten worden onder de bedrijfswagen gemonteerd, tussen de assen van de wagen. Deze kunnen uitgerust worden met lades, vakken of een open ruimte om materiaal in op te slaan.
  • Disselbakken: wie alle ruimte optimaal wil benutten, kan er voor kiezen om disselbakken te laten maken. Deze worden op de triangel van de aanhangwagen geplaatst, zodat ook dit dient als opslagruimte.

 

Gepro Box

Wil jij graag rvs kisten als extra opbergruimte in jouw bedrijfswagen? Neem dan eens contact op met Gepro Box! Zij hebben een groot assortiment standaard uitgevoerde kisten die dienen als opbergruimte. Heb jij speciale wensen? Dan worden rvs kisten op maat gemaakt.

Advertisement