Connect with us

MKB & Industrie

Paloxen van Zamko: daar kun je van op aan

De beste manier om producten op te slaan en te vervoeren is natuurlijk met de Paloxen van Zamko. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van paloxen en beschermende palletkisten van alle soorten en maten. Voor iedere sector leveren wij precies de kist waar op die plek behoefte aan is. Zo helpen wij al jaren lang om bedrijven efficiënter en veiliger te werken en opslag, interne logistiek en transport te optimaliseren op een doeltreffende en kostenbesparende manier. Ontdek nu zelf wat Zamko jou te bieden heeft en kijk snel op onze website naar de verschillende modellen palletboxen.
 

Palletboxen zijn er in vele types en maten

Of je nu op zoek bent naar paloxen voor het verbeteren van opslag van goederen of verpakkingen, palletkisten die de interne bevoorrading van je bedrijf versoepelen, of beschermende kisten die producten tijdens transport veilig houden: bij Zamko zit je altijd aan het goede adres. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat voor palox je nodig hebt. Slimme constructies en een groot aanbod zorgt ervoor dat wij kisten leveren die flexibel ingezet kunnen worden in meerdere situaties binnen je bedrijfsvoering. Ideaal dus om op een gemakkelijke manier tijd- en ruimtewinst te boeken over de gehele linie. Een gemakkelijkere manier om je logistieke operatie efficiënter en veiliger te maken, bestaat er niet.
Maak je klaar om verrast te worden door ons uitgebreide assortiment nieuwe en tweedehands palletkisten en neem een kijkje naar het aanbod op onze website. Wij bieden jou de meest uiteenlopende oplossingen om logistiek te optimaliseren – en altijd tegen een extreem lage prijs. Onze producten zijn stuk voor stuk gecontroleerd op duurzaamheid en efficiëntie, en gaan betrouwbaar vele logistieke handelingen mee – ook de inklapbare en uit elkaar te halen modellen. Vraag dus snel een offerte aan en ervaar de voordelen van de paloxen van Zamko.

Advertisement