Connect with us

Financieel

Woonunit kopen

Gaat u verbouwen en weet u niet wanneer uw project af is? Een woonunit huren of kopen is dan vaak een perfecte oplossing!
Multihome biedt u de mogelijkheid om woonunits te kopen of te huren. Je hoeft niet in te leveren op de wooncomfort en u heeft genoeg privacy voor alle gezinsleden.
Daarnaast is de klanttevredenheid voor Multihome erg belangrijk en graag leveren zij de beste service aan de klanten.

Wie zijn wij?

Met vele kennis en ervaring heeft Multihome uitgebreide mogelijkheden voor tijdelijke woon- en kantoorruimte. Zij bieden o.a. woonunits, kantoorunits en tijdelijke klaslokalen te huur.
Daarnaast heeft u bij Multihome keuze uit zowel nieuwe als gebruikte units tegen zeer scherpe prijzen.
Verder is kwaliteit ontzettend belangrijk. Zo zijn de units van Multihome zijn zorgvuldig opgebouwd, waarbij zij 3 uitgangspunten hanteren:

  • Kwaliteit, alle materialen dienen van perfecte kwaliteit te zijn.
  • Efficiënt, de hoge verwerkingskwaliteit moet samengaan met de beheerste productiekosten.
  • Hergebruik, alle materialen zijn optimaal geschikt voor hergebruik.

Woonunits

Er kunnen verschilleden redenen zijn waarbij u behoefte heeft aan een tijdelijke woonruimte, maar ook in uw tijdelijke woning wilt u het net zo gezellig hebben.
Het is comfortabel, met genoeg privacy, met een aparte keuken en aparte badkamer en met meerdere slaapkamers. De woonunits van Multihome zorgen er voor dat u tijdelijk perfect kunt wonen.
Multihome heeft verschillende mogelijkheden om woonunits te huren of te kopen. Zodat uw wensen goed te realiseren zijn.

Kantoorunits

Wanneer er verbouwd of gerenoveerd moet worden, mogen de werkzaamheden niet stil komen te liggen. Daarvoor zijn de kantoorunits van Multihome uiterst geschikt.
Verder doen de kantoorunits niet onder voor de traditionele gebouwen en u kunt gemakkelijker de afdelingen van uw bedrijf indelen!
Ook hier biedt Multihome verschillende mogelijkheden om de kantoorunits te huren of te kopen.
“Veelzijdig in tijdelijke huisvesting”, dat is het motto van Multihome. Op zeer korte termijn kan Multihome uw vraag naar tijdelijke woonuntis of kantoorunits oplossen!

Advertisement