Connect with us

Financieel

Je boekhouding en facturatie organiseren in 2016, hoe doe ik dat?

Online je administratie organiseren in 2016 is niet meer weg te denken uit het leven van de dagelijkse ondernemer. Programma’s op het internet hebben de overhand genomen in de afgelopen jaren en veel zzp’ers maken dan ook gebruik van online facturatie en boekhouding software. Een mooi voorbeeld van gratis facturatie software is Facturatie Office. Een alles-in-een factuurprogramma, waarin je je gehele boekhouding kunt organiseren. Hieronder vind je een aantal voordelen van onze facturatie software:

  • Mobile-friendly, dus te gebruiken op smartphone’s en tablets
  • Drie facturen per maand gratis versturen, dus gratis uittesten!
  • Gekoppelde banktransacties
  • Mogelijkheid voor uitgebreide rapportages
  • Overal en altijd beschikbaar (7 dagen per week, 24 uur per dag)
  • Urenregistratie, projectbeheer en klantbeheer
  • Kostenbeheer en kostenplaatsen
  • Geen kosten aan papier en printen, dus milieuvriendelijk!

Er zijn drie pakketten binnen Facturatie Office: Gratis, Basis en Business. Het gratis pakket is te gebruiken voor 1 gebruiker met een limiet van drie facturen per maand. Dit zorgt ervoor dat je als startende ondernemer geen kosten hoeft te maken en met een vliegende start je eerste klanten kunt aantrekken. Wanneer je business begint te groeien kun je gebruik maken van het Basis pakket. Oneindig facturen en offertes sturen met maximaal 5 gebruikers. Wanneer je toe bent aan iets uitgebreidere functies, dan kun je upgraden naar het Business pakket. Hiermee kun je uitgebreide rapportages maken, en kostenplaatsen en kostenbeheer  gebruiken met een max van 10 gebruikers.
De voordelen van online boekhouding is dat je in een overzicht kunt zien hoeveel je per klant besteed en hoeveel uur je kwijt bent voor bepaalde taken. Je hebt ook de controle over je verstuurde facturen, omdat je kunt zien of de ontvanger je per e-mail verstuurde offerte of factuur heeft geopend. Zo weet je zeker of je moet nabellen wanneer je opbelt of de factuur is ontvangen. Ook houd je meer overzicht op je winstgevenheid, omdat je al je klanten en projecten binnen hetzelfde programma beheert. Onze factuur software is voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken.
Facturatie Office biedt ook gratis support via de helpdesk. Ook is de Support pagina op de website dusdanig ingericht, zodat je zelf aan de slag kunt met het maken van je eerste documenten. Er zijn diverse filmpjes en FAQ’s om je opweg te helpen. Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag? Start dan vandaag nog en maak gratis je eerste factuur of offerte aan met Facturatie Office!

Hoe en waarom uren bijhouden met urenregistratie software?

Werk & Vacatures

Persbericht “Ellips introduceert meest nauwkeurige camera’s ooit in sorteerproces”

Computer & Internet

Hoe maak je een goede keuze van bedrjjfssoftware?

MKB & Industrie

Advertisement