Connect with us

MKB & Industrie

Muurbeugel

Mijn ergonomische muurbeugel kocht ik bij R-Go-Tools
Ergonomie is het streven naar het zodanig ontwerpen van gebruiksvoorwerpen, technische systemen en taken, dat de veiligheid, de gezondheid, het comfort en het doeltreffend functioneren van mensen bevorderd.
Voor waar een hele mond vol. Sinds kort behoor ik tot de steeds groter wordende groep van ZZP-ers. Ik heb maar een kleine ruimte die ik als werkplek gebruik en ik probeer deze zo goed mogelijk in te richten. En ja, dan ga je surfen op het internet naar voorbeelden en tips om werkplekken zo optimaal te benutten. Het moest zo zijn, ik kwam terecht op de website van R-Go-Tools in Leerdam. Meestal blijf ik maar kort op een dergelijke website, maar deze site trok meer mijn aandacht dan gebruikelijk.
Dit bedrijf levert specialistisch vakwerk bij het zoeken van de juiste oplossing, om de werkplek zo best mogelijk te gebruiken. Gebruiksvriendelijke oplossingen voor alles wat je zoals nodig hebt. Van zitten, staan tot hangen. Ik heb een mooie zilver kleurige Up & Down muurbeugel gekocht van stevig rond staal. Deze is zeer solide en in hoogte verstelbaar, kantelbaar en draaibaar. Precies wat ik nodig heb. Ik heb nu veel meer ruimte op mijn bureau waardoor ik veel prettiger kan werken. Ook heb ik gelijk een ergonomische muis en toetsenbord besteld. De reden dat ik dit allemaal vertel is omdat ik weet dat dit ook voor vele anderen die vanuit huis werken een perfecte oplossing is.
Het bezoeken van de website is dan ook zeer zeker de moeite waard. De kosten van een dergelijke beugel vielen me echt ontzettend mee. Vooral als je kijkt naar het gemak dat je er van hebt. Ga daarom ook eens naar de site van R-Go-Tools en bekijk het assortiment en de mogelijkheden. Je kunt je bestelling direct online plaatsen. Heel gemakkelijk. Dus waar wacht je nog op?

Advertisement