Connect with us

MKB & Industrie

Maak een einde aan papierverspilling. Denk in PDF

Bluebeam weet handig te voorzien in papierloze workflows die gebruik weten te maken van het gemak van PDF-bestanden. Het begint lang geleden, ergens in 1997, als de technologie van CAD-naar-PDF wordt ontworpen voor ruimtevaart technici. Daarna is het snel gegaan. Vandaag de dag is de software van Bluebeam en ook uitgegroeid tot een gerenommeerde oplossing om PDF-bestanden te maken, markeren en bewerken. Heeft uw onderneming dagelijks te maken met lastige bedrijfsautomatisering en wilt u een einde maken aan die enorme stapels papier? Ga dan voor een geavanceerde en gecentraliseerde totaaloplossing. Ga voor een moderne oplossing.

Verbazingwekkend eenvoudig

Het uitgangspunt van Bluebeam software is doodeenvoudig: de software makkelijker maken en makkelijk te zijn in het gebruik. Er moet daarom worden gezorgd voor software die eenvoudig is in zijn gebruik. De software moet met weinig inspanning als een tweede natuur aanvoelen. Er is daarom voortdurend gewerkt aan de perfecte oplossing, die eenvoudig, begrijpelijk en logisch is. Het moet vooral menselijk en lekker eenvoudig blijven. De gebruiker moet al tijdens het eerste gebruiksmoment doorhebben wat de voordelen zijn en hoe er tijd bespaard kan worden. Eigenlijk net alsof er oud en vertrouwd met pen en papier wordt gewerkt.

Het toenemende gebruik in Nederland

De explosieve vraag naar de software van Bluebeam is ook overgeslagen naar Nederland. Sinds 2012 zijn de producten ook in Nederland beschikbaar. Hierbij is natuurlijk gezorgd voor een vertaling in de Nederlandse taal, waardoor de gebruiker probleemloos aan de slag kan. De bedoeling is nu om Bluebeam Revu tot een algemeen geaccepteerde standaard te maken voor architecten, technici en bouwbedrijven in Nederland. Dit is namelijk ook al aan de orde in de Verenigde Staten. Toch lijkt dit slechts van tijd, nieuwe gebruikers zijn allen razend enthousiast over de voordelen. Vergaderingen kunnen worden beperkt, net als het aantal printopdrachten. Klinkt goed, nietwaar?

Advertisement