Connect with us

MKB & Industrie

Gevelreiniging – De voordelen van een schoon aanzicht!

Het reinigen van de gevel is een klus waar je eigenlijk niet echt voldoening van krijgt. De binnenkant van het pand blijft exact hetzelfde, dus waarom zou je gevelreiniging laten uitvoeren? Er zijn een aantal argumenten te noemen waarom gevelreiniging van belang is. Die redenen worden hier gegeven.

Mooi aanzicht

Jouw huis of bedrijfspand ziet er een stuk mooier uit na gevelreiniging. De zwarte sporen van zure regen, groene vegen van algen en wit van de kalkaanslag zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het is een stuk mooier om jouw gevel te laten reinigen, want het kan er alleen maar beter op worden. Vooral voor bedrijven is dit van groot belang, want de entree dient toch als visitekaartje voor het bedrijf.

Gevelreiniging weert vocht

Een tweede reden die nog veel belangrijk is, is dat het vocht weert uit de gevel. Dit betekent dat zich minder vocht zal binnendringen in de wanden en daarmee ook de binnenkant van het pand. Vocht in je huis of bedrijfspand is funest voor al je apparatuur en meubilair. Het tast het werk- en leefklimaat enorm aan als er een overmaat aan vocht aanwezig is. Het zorgt namelijk voor een aantrekkingsgebied voor ongedierte.

Energiekosten

De kosten van de energierekening kunnen flink dalen nadat er een gevelreiniging is toegepast. Door gevelreiniging en impregneren zal vocht geen kans meer krijgen om binnen te drinken in de wanden. Dit maakt dat het een stuk minder energie en warmte kost om de woning of het bedrijfspand warm te stoken. Dit is absoluut een besparingspost als jij wilt minderen op de energierekening.

Professionele gevelreiniging

Wie op zoek is naar een bedrijf dat professioneel gevels reinigen kan, moet bij SVP Schoonmaak zijn. Door professionaliteit en vakkennis weten zij als geen ander hoe jouw gevel er weer stralend uit zal zien. Het vuil zal verdwijnen en de pui ziet er weer uit als nooit tevoren.

Glasbewassing – tips om uw ruiten te doen blinken!

Huis & Tuin

Schoonmaakbedrijf Delft: geeft die lastige schoonmaakklus uit handen!

Huis & Tuin

Advertisement