Connect with us

Huis & Tuin

Glasbewassing – tips om uw ruiten te doen blinken!

Ramen wassen is een hele klus, vooral voor de gene die het goed wil doen. Bij kleinere ramen maakt het vaak niet zo veel uit. Je zal strepen minder snel zien. Maar bij grote ramen is het wel degelijk van belang dat je streep loos een raam kunt zemen. Als het licht er op schijnt, zal je anders nog alle strepen zien zitten. Anderzijds is bij de glasbewassing van kleinere ramen weer de uitdaging om het vieze water goed op te vangen. Hier lees je twee tips om met eenvoudige huis tuin en keuken middeltjes de ramen weer te doen stralen.

Glasbewassing met uien

Het klinkt misschien een beetje vreemd om je ramen te zemen met ui, maar je bent verzekerd van goed resultaat. Een van de veel gebruikte tips is het gebruiken van ui bij het raam zemen. Wees maar niet bang, je hoeft echt niet het hele raam na te wrijven met een halve ui. Waar het wel om gaat is dat je een ui in stukken toevoegt aan het water waar je de ramen mee gaat wassen. Wat je dus nodig hebt is een emmer met water, de inwasser en een trekker. Je stopt de ui in de emmer en de ramen zullen streep loos opdrogen.

Ramen wassen met azijn

Deze tip zal je vast wel vaker zijn tegengekomen. Door schoonmaakazijn toe te voegen in het water, zal het resultaat van jouw wasbeurt ook een stuk beter zijn. Het is vrij eenvoudig, want aan het schoonmaakwater in de emmer voeg je eenvoudig een plopje schoonmaakazijn toe. Het leuke is dat het ook gelijk een stuk frisser ruikt in huis. Dan heb je dus echt het gevoel dat je hebt schoongemaakt. En de glasbewassing is ook geslaagd.

Professionele glasbewassing

De huis tuin en keuken karweitjes zijn wel te overzien, maar een groot kantoorgebouw schoonhouden is wel van andere koek. Hier is SVP schoonmaak in gespecialiseerd, waarbij zij de glasbewassing van hoog niveau kunnen voorzien.

Gevelreiniging – De voordelen van een schoon aanzicht!

MKB & Industrie

Schoonmaakbedrijf Delft: geeft die lastige schoonmaakklus uit handen!

Huis & Tuin

Oorzaken van een lek in dubbel-glas

Huis & Tuin

Advertisement