Connect with us

Huis & Tuin

Welke Dakkapel kiezen?

U wilt een dakkapel die anders is dan anders. U wilt een creatieve en unieke dakkapel. Gaat u voor een klassieke versie of een gewaagde, creatieve en unieke versie. Wat past er het beste bij u? In dit artikel gaan we in op een aantal verschillende soorten dakkapellen.
Solid Line
De Solid line combineert moderne materialen met een goede en kwalitatieve constructie. de zogeheten sandwichconstructie. Dit type onderscheid zich van de traditioneel gebouwde, prefab dakkapellen door zijn slimme opbouw. De Solid Line dakkapellen worden op maat gemaakt. De opbouw zorgt voor extra ruimte waardoor er ook meer licht in de ruimte komt. De dakkapel wordt prefab gemaakt in de fabriek naar uw eigen wensen. Vervolgens wordt deze op uw dak geplaatst.
Perfect Line
De perfect line is een zeer kwalitatieve en duurzame versie. Het heeft een naadloze verbinding. Deze dakkapel kan in iedere gewenste maatvoering gemaakt worden. Hierbij kunt u een eigen stijl en gevoel kiezen. De Perfect line wordt geleverd met 15 jaar garantie. Dat zegt genoeg natuurlijk. De verschillende uitvoeringen zijn Natuurlijk, modern glad en sfeervolle schroten.
Profit Line
Tot slot is er ook nog de Profit line versie. Deze serie staat bekend om zijn goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een traditioneel opgebouwde kunststof dakkapel. De dakkapel is modulair opgebouwd waardoor deze dakkapel snel en effectief geproduceerd te worden. Dit type dakkapel wordt geleverd met geoptimaliseerde standaard maatvoering.
Dakkapellen bekijken?
Bent u geïnteresseerd in een van deze dakkapellen? Kijkt u gerust in de showroom van dakkapel Den Bosch. Hier kunt u ervaren wat de kwaliteit van deze dakkapellen is.

Dakkapel kopen? De Ins en Outs op een rij.

Huis & Tuin

Klassieke of moderne dakkapel?

Huis & Tuin

Wordt het een dakopbouw of prefab dakkapel?

Huis & Tuin

Advertisement