Connect with us

Huis & Tuin

Schaduw in de tuin

Wie veel buiten zit heeft niet altijd behoefte aan zon, maar natuurlijk ook wel eens aan schaduw. Er zijn verschillende manieren om schaduw te maken in de tuin, waarvan de meest bekende zijn een parasol of paviljoen.
Een parasol of paviljoen bieden een prettige schaduw en hebben allebei voordelen. Een andere oplossing is een schaduwdoek. Deze hang je aan het begin van de zomer op en kan het hele seizoen blijven hangen. Een schaduwdoek zorgt voor een stijlvolle schaduw in de tuin en staat nooit in de weg. Het ophangen is vrij eenvoudig en kan gebeuren met de speciale bevestigingsmaterialen.
Nesling is een bekend merk met een breed assortiment schaduwdoeken. In het assortiment zitten driehoeken, vierkanten en nog veel meer. Een mooie oplossing is bijvoorbeeld ook de harmonica schaduwdoeken die in een paviljoen of pergola gehangen kunnen worden. Deze kunnen heen en weer geschoven worden en zo heeft u altijd een goede verhouding tussen zon en schaduw. Aan dezelfde pergola kunnen ook rolgordijnen voor buiten worden bevestigd van hetzelfde merk, Nesling. Een rolgordijn kan ideale bescherming bieden tegen laaghangende zon, of extra privacy bieden. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in drie kleuren en diverse afmetingen tot een max van 2,96 meter.
FavorietXL heeft een groot assortiment tuinmeubelen en accessoires voor in de tuin. In ons brede assortiment vindt u niet alleen schaduwdoeken van Nesling, maar ook parasols, paviljoens, terrasheaters, tuinhaarden, tuinkussens en nog veel meer. Vanuit ons magazijn in Leeuwarden kunnen wij uw bestelling snel en voordelig verzenden binnen Nederland, België en Duitsland.
Neem eens een kijkje op onze website en verbaas u over ons assortiment!

Parasols passend bij uw tuinkussens

Huis & Tuin

Waar vind ik de mooiste tuinmeubelen en accessoires?

Huis & Tuin

Advertisement