Connect with us

Huis & Tuin

Parasols passend bij uw tuinkussens

Heeft u uw tuinset al helemaal compleet? Vaak stemt u de meubelen en de tuinkussens wel op elkaar af, maar valt de parasol hier helemaal buiten. De meesten mensen weten niet dat de mogelijkheid bestaat om het doek van de parasol af te halen en deze bijvoorbeeld te wassen of te vervangen door een nieuwe. Door deze elk jaar te vervangen lijkt het net alsof u elk jaar een nieuwe parasol heeft voor maar een kleine prijs. Er bestaan verschillende typen parasols, zoals een rechtopstaande, een parasol die knikbaar is of een parasol die over de tafel heen kan hangen die dus niet door een gat in de tafel hoeft.
De belangrijkste functie van een parasol is natuurlijk dat deze ervoor dient om de zon tegen te houden. Naast dit doel is het voor u natuurlijk belangrijk dat de parasol past bij de rest van uw inrichting en dat u de parasol mooi vindt.
U kunt er natuurlijk voor kiezen om een parasol te halen in een tuinmeubelenzaak, maar ook is het tegenwoordig mogelijk om een parasol te kopen in een online shop. Kees Smit is een voorbeeld van een aanbieder van tuinmeubelen. Ook kunt u bij Kees Smit parasols kopen en parasoldoeken. Bent u dus uitgekeken op uw parasol, neem dan eens een kijkje in de webshop van deze meubelzaak.
Advies nodig? Ook dan kunt u bij Kees Smit terecht, dit is namelijk een van hun sterktes. U kunt u laten adviseren door een van de medewerkers van Kees Smit, zowel in hun showroom is dit mogelijk, maar ook telefonisch en met de chat staan zij u graag te woord.

Schaduw in de tuin

Huis & Tuin

Advertisement