Connect with us

Actueel

Valentijnsdag met Ontbijtservice Noorderland op liefdespad met Valentijnsontbijt

Met Valentijnsdag in zicht draait Ontbijtservice Noorderland nu al overuren om de bestellingen te verwerken die verliefden en geliefden plaatsen voor diegenen die hun het liefst is.
Ontbijtservice Noorderland bezorgt ook dit jaar weer in geheel Groningen en Drenthe op 14 februari een verrukkelijk Valentijnsontbijt. Voor hem en voor haar verschillende luxe ontbijten, gevuld met heerlijke lekkernijen om samen van te genieten.
De onvergetelijke ochtend start goed met verse Croissants, Belgische wafels gevuld met kersencompote, aardbeien, gerookte zalm, chocoladehartjes pralinés ga zo maar door! Uiteraard bezorgt met een rode roos.
Dat de liefde van de man zowel bij de vrouw door de maag gaat is te merken aan de drukte bij Ontbijtservice Noorderland. Gezellige drukte vind de ontbijtservice, want op de dag van de liefde is het toch geweldig om de dag romantisch te beginnen met een heerlijk luxe Valentijnsontbijt!
Het advies is dan ook snel te bestellen op ontbijtservice-noorderland.nl voor wie nog terecht wil voor zo’n romantisch valentijns-ontbijt.
Ontbijtservice Noorderland is regelmatig in de media als best getest, o.a. door tros Radar en onderscheid zich al jaren verrassende en huisgemaakte producten. De ontbijten zijn met zorg en liefde samengesteld en dat is te merken. Knapperige pistoletten, de lekkerste roombotercroissants en zelfgemaakte confituren. De jus d’orange is vers geperst en de chocolademuffins worden gebakken naar eigen recept.
De ontbijten kunnen online besteld worden of telefonisch en zij bezorgen 7 dagen per week in Groningen en Drenthe. De ontbijten kunnen naar wens uitgebreid worden met Champagne ,boeket bloemen of een romantische rode roos.
Tijdens speciale feestdagen, zoals deze keer Valentijnsdag, maar ook met Pasen, Kerst, Moederdag en Vaderdag verzorgt Ontbijtservice Noorderland speciale thema ontbijten en worden de menu’s aangepast en de aankleding afgestemd om de feestelijke dag smakelijk en verrassend te beginnen. Voor de ontbijtservice staat 14 februari natuurlijk in het teken van de romantiek!

Pasen is een eitje met Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland!

Winkelen

Advertisement