Connect with us

Huis & Tuin

LED Verlichting

Het grote voordeel van LED verlichting is dat het energie zuiniger is. Hierdoor wordt het voor de consument aantrekkelijker om LED verlichting aan te schaffen, want zij zullen minder energie verbruiken en dus geld besparen. Toch is hier niet alleen de consument in het voordeel, maar ook het milieu. Als iedereen overstapt naar LED verlichting zal er minder energie verbruikt worden wat dan weer beter is voor het milieu. Als de LED verlichting tevens gedimd wordt, dan kan er nog meer bespaard worden!

Energiezuinig en minder afval

Zoals gezegd zijn LED lampen energie zuiniger waardoor het steeds populairder wordt om thuis te gebruiken. Voor bedrijven is energie natuurlijk ook een grote kostenpost. Deze bedrijven kunnen kosten besparen door over te stappen naar LED verlichting. Daarnaast is het ook nog eens zo dat LED lampen een stuk duurzamer zijn dan andere verlichtingen. Gemiddeld gaat een LED lamp zo’n 30.000 branduren mee. Als u dit vergelijkt met een normale gloeilamp (1000 branduren), dan is dit 30 keer zo lang. Als u als bedrijf zijnde 500 lampen hebt hangen en deze moeten 30 keer vaker vervangen worden, dan scheelt dit ten eerste enorm veel tijd, maar ook nog enorm veel afval. Minder afval is natuurlijk ook weer beter voor het milieu!
Als u milieu bewust bezig wilt zijn, dan is het zeker verstandig om eens te kijken naar LED verlichting voor bij u thuis. Door het energiezuinige verbruik van de LED lampen zult u minder stroom verbruiken wat ook weer leidt tot een lagere energierekening. De aanschaf van een LED lamp is daarentegen wel duurder dan de normale gloeilamp, maar deze investering zult u naar verloop van tijd weer terugverdienen en u zult uiteindelijk goedkoper uit zijn, dan met andere soorten verlichting! Daarbij hoeft u ook niet bang te zijn dat er in de nabije toekomst een lamp uit zal vallen, want deze gaan gemiddeld 30.000 branduren mee.

LED G9 dimbaar

Als u hierboven op de link klikt kunt u bij deze webshop dimbare G9 LED lampen vinden. Zo kunt u makkelijk beginnen met het besparen van geld.

Straatlantaarns voorzien van led verlichting

Huis & Tuin

Advertisement