Connect with us

Huis & Tuin

Solar Panel Efficiency

Voor veel consumenten en bedrijven zonnepanelen zijn een investering die niet de moeite waard maken. Omdat in België 4 van de 10 zonnepanelen is van mindere kwaliteit. De installatie van zonnepanelen kan veel hoofdpijn veroorzaken voor veel mensen. Toen, in België, de hype van het hebben van zonnepanelen op zijn hoogtepunt was het bedrag van de zogenaamde ” cowboys ‘die begonnen met het installeren van zonnepanelen was zeer hoog. Ze overtuigde mensen dat ze hadden de kennis om zonnepanelen efficiënt installeren. Maar dit is zeker niet het geval. Veel van de zonnepanelen die in die tijd geïnstalleerd zijn op een slechte wijze geïnstalleerd. De zogenaamde cowboys had geen ervaring het installeren van zonnepanelen en alles wat ze geïnteresseerd waren in werd het vullen van hun eigen zakken. Door deze veel mensen in België zijn nu opgescheept met inefficiënte zonnepaneel systemen.
Het zonnepaneel efficiency normaliter tussen 95% -100% in de eerste jaren. Maar deze systemen op een wijze die het rendement Kleinere gemaakt geïnstalleerd. Daarom ILUMEN creëerde een PID systeem. PID staat voor mogelijke ontleding veroorzaakt. Met een PID systeem ILUMEN kunnen vinden waar het zonnepaneel is inefficiënt en wat er gedaan kan worden om deze inefficiëntie te lossen. Door de inefficiëntie van zonnepanelen kan het nog jaren duren om een ​​goede return on investment (ROI) te hebben. Normaal gesproken is de ROI van een zonnepaneel installatie zou ruwweg 10-15 jaar. Maar vanwege de verschrikkelijke installatie praktijken van deze cowboys het gemakkelijk kan worden 20 tot 25 jaar. Dit verschil betekent dat consumenten en bedrijven zitten met een inefficiënt zonnepaneel 10 tot 15 jaar.
De technische levensduur van zonnepanelen kan meer dan 60 jaar. Er zijn meldingen van een Koreaans bedrijf dat zonnepanelen heeft geïnstalleerd, meer dan 50 jaar geleden. De verbazingwekkende ding over deze zonnepanelen is dat ze nog goed functioneren. Dit toont aan dat met de juiste technologische ontwikkelingen zonnepanelen kan gemakkelijk duren meer dan 60 jaar nu. De economische levensduur is echter niet zo lang. Door zonnepaneel efficiency afbraak van de hoeveelheid energie die zonnepanelen maken lager wordt in de tijd. Bijvoorbeeld voor de eerste 5 jaar zonnepanelen kan tussen 95 en 100% efficiënt. Maar na 15 jaar dit aantal daalt tot ongeveer 85%. Vanwege dit verschil in efficiëntie kan het langer duren om een ​​goede ROI te krijgen.
Daarom heeft de PID is ontwikkeld. Door de PID systeem is het mogelijk om een ​​voorspelling solar panel efficiency te krijgen. Door te kijken naar de verschillen tussen de zonnepanelen en hun efficiëntie ILUMEN kunnen zien hoeveel zonnepaneel efficiency degradatie optreedt. Door het hebben van een goede meting ILUMEN kan repareren of zelfs vervangen zonnepanelen om ervoor te zorgen dat de systemen die u hebt geïnstalleerd, werkt op een goed rendement. Dit betekent minder kosten voor de consument of bedrijf en meer winst op de lange termijn. Vanwege de lagere kosten bent u in staat om een ​​betere ROI te krijgen.
Maar de PID-systeem is niet alleen voor de consument dat het doelwit van de cowboys zijn geweest. Nieuwe zonnepaneel-installaties kunnen ook profiteren consumenten die de nieuwste zonnepanelen te kopen. Elk zonnepaneel zal uiteindelijk zonnepaneel efficiency degradatie. Door ervoor te zorgen dat de zonnepanelen verblijft in de beste kwaliteit, zelfs de nieuwste systemen kunnen profiteren van een PID-systeem. Indien er een verschil tussen de opbrengst zonnepaneel het gehele systeem problemen. Daarom raden wij de installatie van een PID-systeem om ervoor te zorgen dat alle zonnepanelen goed werken. Met een zonnepaneel minder efficiënt kan het hele systeem afgebroken in kwaliteit.
Als u op zoek bent naar een bedrijf dat kan ervoor zorgen dat de zonnepanelen die u hebt geïnstalleerd, zijn van de beste kwaliteit ILUMEN kan er voor je zijn. Wij zullen u te helpen de beste zonnepaneel installatie diensten en zorg ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd. Door het hebben van een netwerk van de meest betrouwbare installatie-diensten in België zorgen wij ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd en u kunt genieten van een hoge solar panel efficiency.

Up Next:

Tochtstrips

Don't Miss:

LED Verlichting

Advertisement